Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Poznávací let s možnosťou pilotovať lietadlo

4,8 / 5 SEAGLE AIR - FTO Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Monika

Dobry den, chcela by som sa Vas spytat, ci ta cena 111 eur je spolocna cena za 3 osoby v lietadle, alebo je to len za jedneho. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Monika. Toto je cena pre všetky osoby.

Vierka

viem ze moja otazka je trufala,no napriek tmu pre mna klucova: Je mozne kupit tento kupon pre 3 rocne dieta? resp. Mohol by pri pilotovani sediet na mojich kolenach?

SEAGLE AIR-FTO

Dobrý deň,pri pilotovaní a ani v inom prípade nemôže sedieť na Vašich kolenách dieťa.Ak uvažujete o kúpe tohto kupónu,doporučujem 4-miestne lietadlo a dieťa spolu s rodičom(s Vami) posadiť dozadu.

liuu

Dobry den,
je mozne v pripade zakupenia 4-miestneho lietadla
vystriedat sa pri pilotovani na skusku?
Alebo pilotovanie skusa len jedem a ostatni sa vezu?
Dakujem za info.

SEAGLE AIR FTO

Dobry den,
mozne to je,ale v takomto pripade odporucam 2 kupony, nakolko pri 1 kupone bude kazdy z Vas „pilotovat“ iba 10 min a to si myslim, ze je malo…

Martin

Dobrý deň, naviazal by som na prvú otázku. Takže nie je problém ani s dvanásťročným dieťaťom? A k ponuke trasovania. Je možné realizovať let aj za Topoľčany?

SEAGLE AIR-FTO

Dobry den,da sa letiet aj za Topolcany, avsak do 30 min toto nestihneme.V pri­pade,ze chcete absolvovat taku trasu, kupte si 2 kupony a zabezpecite si tak 60 min v lietadle.Trase potom dohodneme individualne.

Marianna

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, čo presne znamená veta „Po zakúpení voucheru je potrebné rezervovať si termín najneskôr 48 hodín vopred.“, lebo si ju neviem celkom vysvetliť… ak by som napríklad chcela realizovať let 5.1.2014 a voucher som si kúpila včera, kedy si stačí termín rezervovať?

Zlavomat.sk

Pekný deň Marianna.
Najlepšie by bolo čo najskôr, pretože ak sa zakúpi veľké množstvo kupónov budú termíny obsadené. Vetou: ,,najneskôr 48 hodín vopred" sa myslí, aby si ľudia nerezervovali termín zo dňa na deň.

Marcela

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či tento let je možné realizovať aj na východe.Pochádzam z Prešova a chcela by som to venovať manželovy k Vianociam.A ako to potom funguje? ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Marcela.
Mám informáciu, že otázku máte zodpovedanú telefonicky.

Ingrid Kapitanova

Dobry den, zaujala ma vasa ponuka na stranke „Zlavomat-u“, prosila by som Vas o informaciu, ako je limitovany vek ucastnika pilotovania na skusku. Buduci rok maju moji synovia okruhle narodeniny a chcela by som im kazdemu zvlast takyto poznavaci let s pilotovanim kupit ako darcek. Jeden syn bude mat 20 rokov v maji a druhy 25 rokov v auguste. Je mozne im to kupit ako darcek? Je mozne uplatnit voucher aj po 31.5.2014?
dakujem za informacie
s pozdravom
Ingrid Kapitanova

SEAGLE AIR - FTO

Dobry den, vek limitovany nie je v podstate nijako.Bohuzial, podla podmienok je mozne uplatnit len do 31.5.2014

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore