Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

49 eur za úspornú sušičku bielizne Levio. Šetrne suší bielizeň, uľahčuje žehlenie a šetrí energiu. Zľava 55 % !

4,0 / 5 Le Elite Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Miroslava

vôbec to nie je žiaden zázrak. prádlo sa suší minimálne 3 hodiny, za menej vôbec nie a je z toho neskutočná vlhkosť v miestnosti. No a 10 kg prádla iba ak tam navešiate zopár riflí, inak tam nie je priestor na nejaké väčšie množstvo prádla. aj tak dávam polovicu práčky sušiť na radiátor, kde je to mimochodom v čase vykurovania suché za polovičný čas. je pravda jediné, že nie je toľko žehlenia, keď sa to pekne ešte teplé poskladá, predsa len na tom radiátore to tak nevyrovnám a treba viac žehliť. to je jediná výhoda tohto prístroja.

Zľavomat

Doba sušenia je do 180 minút, sušenie je šetrné k oblečeniu, antialergické a umožní Vám ušetriť 50% energie oproti klasickým sušičkám. Zázrak to určite nie je, ale výhod má predsa len viacero ;)
Ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný zvyšok dňa

Team Levio

Dobrý deň Miroslava.
Čo sa týka dlžky sušenia,tá závisí od počtu otáčok pri odstreďovaní,od množstva prádla a tiež od druhu materiálu.Na našom trhu sú v predaji 2 druhy sušičiek,konden­začné,ktoré vlhkosť nevytvárajú cca 500 eur a viac a odvetrávacie (kondenz,vlhkosť ide priamo do priestoru)300 eur a viac.Naše odporúčanie je krákto vyvetrať miestnosť,pričom sa nemusíte obávať chladu,pretože sušička zbytkovým teplom vyhrieva miestnosť na rozdiel od sušenia na klasickom sušiaku.My nikde netvrdíme,že naša sušička je plnohodnotný ekvivalent ani náhrada oproti klasickým sušičkám.Príkon aj výkon el. energie je neporovnatelný­.Jedna hodina sušenia sušičky Levio(0,9 kW/h) je vždy o 50% nižšia ako u špičkových sušičiek ,ktoré stoja 700 a viac eur.Priemerné sušičky sa pohybujú v cenách od 300 eur a ich spotreba je 3,7 kW/h a viac.Sušička Levio je výbornou a úspornou alternatívou ku drahým a neskladným klasickým sušičkám.A o to tu ide.
S pozdravom

Katarína Štrbová

Dobrý deň.Mohol by niekto z Vás, čo ste si kúpili túto sušičku napásať recenciu, či ste s ňou spokojní a ako to konkrétne funguje? Ďakujem

Marcela

da sa doobjednat prislusenstvo na susenie uterakov a topanok?

Zľavomat

Dobrý deň,
s naším zľavovým kupónom môžete získať sušičku Levio. Ak máte záujem aj o iný produkt, treba sa obrátiť priamo na predajcu/predajcov.
Príjemný zvyšok dňa

Helena

dobrý deň, chcem sa opýtať kedy bude sušička dodaná ked si ju objednám tento týždeň? Dala by sa odložiť dodávka až po novom roku?

Zľavomat

Dobrý deň Helena, Vašu objednávku spracuje Le Elite s.r.o. do 2 dní a do 5 dní od dňa potvrdenia objednávky Vám ju doručí. Môžete sa buď vopred dohodnúť o jej neskoršom doručení, alebo jednoducho vytvorte objednávku neskôr – v novom roku (kupón je platný do 15. 1. 2012).

Miroslava Bilčíková

Mna by zaujimalo, ci by bolo mozne susicku umiestnit aj na balkone. ci by jej to nejako neskodilo. Dakujem

Zľavomat

Sušička funguje na elektrinu, preto nie je vhodné umiestňovať ju von.
Bližšie o sušičke Levio Dryair:

 http://www.leviohome.com/sk/produkt/

Katarína Štrbová

Mňa by zaujímalo, koľko kg opratého prádla sa zmestí do danej sušičky. A čo znamená to ramienko, to sa na to to prádlo vešia? Ďakujem za odpoveď

Zľavomat

Maximálna váha bielizne je 10 kg, bližšie:
http://www.leviohome.com/img/sk/susicka2.jpg
http://www.leviohome.com/sk/produkt/
Pekný deň

Daniel

Nikde nepisu kolko bielizne sa tam zmesti na jedno vysusenie. jedna kosela? vidim iba jedno ramienko.
Prosim vysvetlit. Dakujem

Zľavomat

Daniel, samozrejme, že sa tam zmestí viac oblečenia, záleží od ich veľkosti.
Možno pre lepší obraz postačia rozmery sušičky: 


Rozmer škatule: 49,5 cm x 27,5 cm x 25 cm
Váha: 3,76 Kg
Výška: 160 cm
Šírka: 65 cm 


Pekný deň a príjemné sušenie ;)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore