Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

24,5 eur za 45 minút kryolipolýzy + 10 minút na vibračnej plošine. Absolútne bezkonkurenčná cena za trvalé odstránenie tuku chladom. Zľava 77%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Klaudia Lampertova

Zdravim,chcem sa spytat,ze na brucho potrebujem kolko poukazov?
Dakujem

Vitality

Dobry den, pri jednom sedeni ak je brusko vacsie robime dve nasatia, vlavo a vpravo. Ak vsak zahyby su vacsieho rozsahu, doporucujeme proceduru o 6 tyzdnov opakovat. Ale ak chcete kryo aspon vyskusat, treba 2×45 min obe strany brucha. Niekdy vzhladom na tvar brucha je mozne urobit hornu a dolnu listu.

mrazova



Chcem sa opytat ci mate pristroj certifikovany?a od akeho vyrobcu?dakujem za skoru odpoved Mrazova

Vitality

Dobry den,
pristroj má názov Cryolipo SS-CS01, je od oficiálneho slovenského dodávateľa takýchto prístrojov. K prístroju máme oficiálny certifikát (prehlásenie o zhode). Je to prístroj, ktorý pracuje so zmrazovacou hlavicou – nepracuje na princípe chladiacich doštičiek, ktoré sa prikladajú na povrch tela.

Andrea Rakvicová

Prosim Vas, s akym typom pristroja pracujete?

Vitality s.r.o.

Dobry den,
pristroj má názov Cryolipo SS-CS01, je od oficiálneho slovenského dodávateľa takýchto prístrojov. K prístroju máme oficiálny certifikát (prehlásenie o zhode). Je to prístroj, ktorý pracuje so zmrazovacou hlavicou – nepracuje na princípe chladiacich doštičiek, ktoré sa prikladajú na povrch tela.

Soňa Libičová

prosim vas na zadok staci jeden kupon ?

Vitality

Nie, na kazdu stranu zadočka treba jedno nasatie. Nejde totiz o prikladanie platniciek, ale vakuove nastie do specialnej hlavice, kde sa potom kožný záhyb schladzuje až zmrazuje na –5stupňov. Každá polka teda jedno nasatie. Ak chce niekto boky opat kazdy bok jedno 45min nasatie a zmrazovanie. Je to najúčinnejšia kryometoda na svete.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore