Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

99,50 eur za autokrosovú naháňačku s vašou partiou! Scény ako vystrihnuté z akčného filmu, no na mieste vodiča vy ako hlavná hviezda. Teraz so zľavou 50%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Bavtesa.sk

Dobrý deň Filip, podmienkou na absolvovanie pretekov je, aby mala osoba viac ako 18 rokov a nesmie byť pod vplyvom alkoholu, či iných omamných látok. Pokiaľ sa bude na trati správať zodpovedne, nie je problém, aby sa pretekov zúčastnil aj takýto vodič bez VP :)

Filip Filipčík

Dobrý deň…nieje problém ak bude šoférovať vodič ktorý mal vodičský,ale bol mu odobraný ? čiže v skratke..šofér bez vodičského … ? :D

Bavtesa.sk

Na aktivovanie zľavy bolo potrebné minimálne množstvo zakúpení 3ks. Čiže zľava je v tomto momente aktuálna. Voucher Vám príde po prijatí platby na účet zľavového portálu – pre upresnenie si naštudujte ich obchodné podmienky.

jarka

ak to uhradím zajtra doobeda, dostanem to do vianoc?? mám potvrdenu objednávku, už len uhradiť

Zľavomat

Áno, kupón Vám zašleme do 3 pracovných dní od uhradenia. V tom istom čase ho nájdete aj vo svojom účte na Zľavomate, kde si ho môžete takisto vytlačiť. Niekomu tak určite pripravíte krásny vianočný darček ;)

Bavtesa.sk

Dobrý deň, k dispozícii budete mať 2 upravené autokrosové autá. Za volantom sa prípadne môžete prestriedať

Jarka

treba na autokrosovu nahánačku určitý počet záujemcov alebo zľava platí hned po potvrdení objednávky.pretože všade píšu že po dosiahnutí určiteho počtu zaujemcov a na potvrdení objednávky mi prišlo, že zaplatiť najneskor do 2 dní a pošlu to do 3 prac. dní

Zľavomat

Jarka, táto zľava už naplnila svoj minimálny počet záujemcov, je teda aktívna! :)
Prajeme skvelú jazdu!

Števo

Dobrý deň,
v popise je napísané, že je to pre 2 osoby, znamená to 2 jazdcov na 2 autách?

jarka

volala som do partizánskeho . na stránke v pravo máš na nich kontakt. panika mi povedal, že toplatí na 2 autá. a v aute môže byť jeden alebo aj dvaja a môžu sa prestriedať.ale poskytne ti info ochotne

Bavtesa.sk

Dobrý deň, k dispozícii budete mať 2 upravené autokrosové autá. Za volantom sa prípadne môžete prestriedať

Bavtesa.sk

Dobrý deň pani Janka, dnes sme spolu telefonovali ohladne poctu osob v jednom aute. Auta, ktoré budú k dispozícii sú vybavené len jedným sedadlom, teda nie je možné aby boli v 1aute 2 osoby. Prepáčte za mylnú informáciu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore