Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

22,16 eura za praktickú sadu nabíjačky a šiestich akumulátorov s najvyššou kvalitou na trhu. Teraz so zľavou 58%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Jaro

aj kapacita tych 4ks AA je 850mAh ? v popise je 4×AA + 2×AAA . dakujem

EMOS SK

Dobrý deň Jaro, popis o ktorom hovoríte je určený k nabíjačke. Nabíjačka dokáže nabiť 4 x AA alebo 2 x AAA. K tejto nabíjačke dostanete ešte 6 batérií AAA (viď 5 bod popisu hore), a každá z nich má kapacitu 850 mAh.

Majo

Pozdravujem,
ocka mi zaiskrili, ked som zbadal tuto ponuku. Som zamestnanim fotograf a baterky u mna idu ako na pase, preto si nemozem dovolit pouzivat „sunky“.
Ked sa ku mne po prvy krat (na skusku) dostali baterky tohto typu, od vtedy som uz nevymenil znacku – ani nikto, komu som ich odporucil!
Tato cena za tento konkretny produkt = velmi vyhodna kupa! Ziaden oblb!
Tak vela zdaru a radosti pri pouzivani! = )

Lenka

Dobry den.
Chcela by som sa opytat na kapacitu baterii. Kolko mAh maju?
Dakujem.

EMOS SK

Dobrý deň Lenka, kapacita batérií je 850 mAh.

Jaro Ulicny

poprosim kapacitu prilozenych baterii – AA aj AAA
dakujem

Gita

Dobrý deň , chcem sa opýtať , či 6ks- je 6 balení po 2 ,
alebo 6 samostatných akumulátorov.
Ďakujem

EMOS SK

Dobrý deň milá Gita, všetkých 6 ks batérií je voľne vložených v krabičke.

Lucia

Podla mna super akcia. Baterky recyko poznam a pouzivam uz dlhe roky. Kupujem ich niečo cez 3,5 € za kus, ked si to spocitate krat sest je to 21 € a viac. Teda tu mate nabijacku zadarmo. A ak dobre citam, tak postovne je tiez zdarma.tolko moj nazor

lubec

Bežná cena uvedeného produktu je do 20€.
Takže žiadna akcia!!!

lubec

Bez bateriek.

Katarína Šimonová

Dobrý deň,
prosím aký je ďalší postup pri objednávke? Daný tovar podľa info na stránke nie je na sklade a tým pádom nie je možné ho objednať. Prosím o vyjadrenie. Ďakujem

EMOS SK

Milá Katarína, objednávku môžete na webe normálne uskutočniť. Tovar sa naskladňuje priebežne, takže v momente ako systém zaznamená objednávku, naskladní si tovar.

Matúš Formanek

Katka,dovolim si reagovat. Vsimnite si, prosim, ze k nabijacke sa dodava aj 6ks akumulatorov. Za 27,41€ ste videli len samotnu nabijacku bez aku. GP Recyko poznam, su to spickove akumulatory, preto su aj drahsie. Prikladam link na „povodny“ produkt : http://www.emos.sk/zbozi/9068000500-nabijacka-emos-kn-u90-6xrecyko-850-mah-aaa . Ako zakaznik verim, ze sam Zlavomat by si nechcel pokazit dobru povest poskytnutim absolutne nevyhodnej „zlavy“. Vsetko je ale len moj nazor. Prijemny den vsetkym ;)

Eva

Mila Katka, ja mam tiez tuto skusenost a preto si vzdy ako Vy vyhladavam na webovej stranke skutocnu cenu zlavovy tovar. Je to naozaj klamamstvo. Ja som zhnusena :(

Katka

Dobry den, na stranke www.emos.sk som si vyhladala tento tovar pre viac info ohladom dlzky nabijania atd … a pozeram, ze bezna cena je tam 27,41€ – tak naco to divadlo, ze tu je zlava na kupon 58% – zase sa potvrdzuje zavadzanie zakaznikov – hroza! SOM SKLAMANA!!! Tak o com su potom tie „zlavove“ kupony?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore