Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zimný relax v špičkovom hoteli Aquatermal***

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Zuzka

Prajem pekny den, v diskusii som nasla cenu 23e/noc za osobu na pristelke – plati to aj pre dospeleho na pristelke? Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzka. Platí táto cena aj v prípade dospelej osoby.

Zuzana

Dobry den, kolko by to prosim vas stalo, keby sme isli ako 4-clena rodina, z toho 2 deti? Jedno ma 3 roky a druhe 13 rokov? To 3-rocne by spalo medzi nami na manzelskej posteli a druhe na pristelke. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana. Budete potrebovať jeden kupón a doplatok za 13 ročné dieťa je 23€/noc. trojročné máte zdarma.

Katka Pavlikova

dobry den kolko by ma stalo keby sme isli ja manzel,babka a dcera 4 roky?so vsetkymi sluzbami?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Pavlikova. V tomto prípade by bolo najlepšie zakúpiť dva kupóny.

Fridrich Mitscha

Tak práve som si zakúpil pobyt aj vďaka pozitívnym ohlasom na uvedený hotel, dúfam, že nebudeme s manželkou sklamaný :))))

zlaticastanclova@centrum.sk

kde sa tento hotel nachadza v bliskosti vysokych tatier alebo

Zlavomat.sk

Pekný deň.
Hotel AQUATERMAL*** sa nachádza na juhu stredného Slovenska v areáli obľúbeného termálneho kúpaliska v Dolnej Strehovej medzi Lučencom a Veľkým Krtíšom.

Silvia

Dobrý den chcem sa spýtať da sa u vas doplatit aj plna penzia a kolko by som musela doplatit keby som chcela zobrat zo sebou aj 13 ročneho syna boli by sme traja dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Silvia. Plná penzia sa nedá doplatiť, ale je otvorená reštaurácia kde si obedy zakúpiť môžete. Doplatok za 13 ročného syna je 23€/noc.

Hana Martiniskova

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, čo je v cene za poplatok 10Eur pre dieťa – , koľko by bola polopenzia a vstup do bazénov pre dieťa 5r. / nar. máj 2008/ aako by boli ceny pre 10r. dieťa. Ďakujem.
 Hanka

recepcia

Dobrý večer, doplatok 10€/noc je za prístelok. Pokiaľ by ste chceli doplatiť pre dieťa prístelok, polpenziu a neobmedzený vstup do bazénov a saunového sveta, tak pre 5 ročné aj 10 ročné dieťa je doplatok 18€/noc.

Anka

Dobrý večer,
chcem vás požiadať o informáciu, aká by bola cena, keby sme chceli vziať so sebou 17 ročného syna na prístelku a všetkými horeuvedenými službami počas víkendu. Ďakujem.

recepcia

Dobrý večer, doplatok za 17 ročného syna by bol 23€/noc, čiže za 2 noci spolu 46€. V tejto cene by mal syn ubytovanie na prístelku, polpenziu a neobmedzený vstup do bazénov aj saunového sveta.

Jarka

Dobrý deň, prosím Vás ten pobyt s poukazom v hodnote 50€ je pobyt cez víkend alebo cez týzden? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jarka.
Za 50 € poukaz v tejto konkrétnej akcií nemáme. Keď si ale kliknete na položku kúpiť za (zelené políčko) uvidíte možnosti nocí aj ceny.

Zuzana

Dobry vecer, prave som zakupila 2 vouchery a nevidela som tam nikde vybrat ze budeme mat aj deti 5+. Da sa priplatok za deti doplatit dodatocne na mieste?
Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný večer Zuzana. Áno doplatok za deti sa hradí priamo na mieste. Len ich prosím nezabudnite pri rezervácií uviesť.

Marian Lipovsky

Dobry den,
mate wifi pripojenie?
dakujem
marian L.

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Lipovsky. Pripojenie na internet máte zdarma.

Veronika

Ďakujem pekne za predchádzajúcu odpoveď!
Ešte sa chcem opýtať, či nebude v ponuke aj pobyt na 4 dni (3 noci). Vlani sme si ho tu kúpili a bolo super, radi by sme si to zopakovali.:-)
Ďakujem!

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika. Bohužiaľ momentálne nie. Možno by stálo za rozmyslenie či si nechcete kúpiť viac kupónov a teda ísť na 4 noci. Alebo sa dohodnúť s hotelom na jednej noci s doplatkom priamo na mieste.

Veronika

Dobrý deň!
Objednala som pobyt pre rodičov, chceme im to dať ako darček, len som to omylom zabudla „odkliknúť“. Dá sa to ešte zmeniť?
Ďakujem!

Zlavomat.sk

Veronika ono keď vám príde voucher do emailu a otvoríte si ho budete mať ešte na boku možnosť ,,vybrať darčekový dizajn". V tom kroku si ešte voucher môžete vylepšiť a aj dopísať venovanie.

Katarína Kaňuchová

S tym som aj ratala ze cena bude rovnaka, len ci to nevadi ked pridem sama a budem sama obyvat tu izbu… :) Dakujem

Zlavomat.sk

Ak sa preukážete kupónom nebude to problém.

Katarína Kaňuchová

Dobry den, mna by zaujimalo ci je mozne aby aj jednotlivec si to kupil, nemam partnera a ak by som chcela ist sama ci je to mozne. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Katarína. Teoreticky môžete ale cena kupónu sa tým nezmení, zostane rovnaká.

Miroslav Ksenak

mám 4-ročnú dcéru a 14-ročnú. Ako je to s cenou za ubytovanie a polpenziou a izbou ak si zakúpim pobyt cez zľavomat za 109€?

Zlavomat.sk

Pekný deň Miroslav. Dieťa do 5 rokov (bez nároku na lôžko) máte GRÁTIS. Ak by ste preň chceli prístelku je doplatok 10€/noc. Dieťa od 5 V izbách je možné mať aj dve prístelky. Ale závisí to od daného termínu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore