Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

7,50 eur za dokonalú, bezbolestnú a trvalú epiláciu! Dokonale hladké telo, pre ženy aj mužov so zľavou 67%!

4,4 / 5 LES PALISADES Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
henrieta šestáková

dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, podľa čoho mám vedieť koľko krát budem musieť sedenie opakovať, a teda, koľko kupónov potrebujem
ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Henrieta,
je to veľmi individuálne (záleží od intenzity ochlpenia), vo všeobecnosti sa odporúča ošetrenie opakovať minimálne 3– až 6-krát (v časovom rozmedzí 4 týždne až niekoľko mesiacov).
V tabuľke si vyhľadáte, koľko kupónov je potrebných na 1 sedenie pre určitú oblasť – odporúčame Vám absolvovať aspoň 3 sedenia a podľa toho nakúpiť požadovaný počet kupónov.
Ak sa potrebujete bližšie poradiť, informujte sa na tel. 02/ 54 64 17 34 alebo 0903 717 868 priamo u LES PALISADES.

Ďakujeme a prajeme pekný deň

viera

Koľko ošetrení treba pri hornej pere a koľko si mám zakúpiť kupónov?Ďakuejm.

Zľavomat

Vierka,
pri epilácii chĺpkov nad hornou perou potrebujete na jedno sedenie 2 kupóny (ošetrenie sa odporúča opakovať 3– až 6-krát v časovom rozmedzí 4 týždne až niekoľko mesiacov). Potrebný počet sedení je individuálny, pre dokonalý efekt sa odporúčajú minimálne 3 sedenia (teda vo Vašom prípade odporúčame zakúpiť spolu 6 kupónov na 3 ošetrenia).
Pekný deň

nika

Prosím Vás cena 30 eur po zlave sa tyka len jedneho podpazia alebo obidvoch? V akych mesiacoch je mozne zlavu uplatnit a teda navstivit salon? Dakujem!

Zľavomat

Nika, cena 30 eur platí pre jedno ošetrenie pre obe podpažia (ošetrenie sa odporúča opakovať 3– až 6-krát v časovom rozmedzí 4 týždne až niekoľko mesiacov). Kupóny môžete využiť od 2. 1. 2012 do 30. 6. 2012.

Sona

chcela by som sa opytat, ci podbrusko znamena aj pupok? dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Soňa,
podbruškom je myslená časť od pupku nadol, ak máte teda záujem iba o túto oblasť (blízke okolie pupku a podbruško), stačia Vám vouchery pre podbruško (3 ks). Ak by ste mali záujem o širšiu časť brucha, odporúčame zakúpiť si viac ako 3 kupóny – stačí sa poradiť priamo so salónom.
Prajeme príjemný zvyšok dňa

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore