Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Celodenný skipas v lyžiarskom stredisku Winter Park Martinky

4,7 / 5 Winter Park Martinky Martin  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jakub

Ta cena vobec nezodpoveda podmienkam…od decembra co som kupil voucher, bol asi len 1 alebo 2 tyzdne pekne nasnezene…ak zima neudrie tak do 14.2. to bude stat za nic! Daju sa vouchre pripadne vratit? Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Pekný večer Jakub.

Za počasie bohužiaľ poskytovateľ zľavy ani my nemôžeme. Vrátenie voucherov je možné do 7 dní od ich obdržania tak ako pri každej zľave. Výnimka v tomto prípade nie je nakoľko ani bežne v strediskách sa zakúpené skipassy nedajú vracať.

Veronika

Dobrý večer, chcem sa opýtať, keď si objednám skipas a platím ho bankovým prevodom (píše že može trvať až 3 dni) a ked chcem ísť napr. v piatok lyžovať a ešte to nebude prevedené tak ako si uplatním zlavu na stredisku?

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika. V tomto prípade nijako. Vždy musíte mať voucher so sebou. Jedine uhradiť ho kartou alebo priamym vkladom v ČSOB banke a napíšte nám, že ste už hradili, aby sme vám platbu prioritne spárovali.

Martina

Dobry den, kupon na skipas plati do 14.2. vratane? – je mozne este 14.2. lyzovat? Je potrebne si datum vopred rezervovat v stredisku alebo staci prist vo vybraty den? dakujem pekne za odpoved.

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina.
Voucher stačí odovzdať v pokladni strediska, ktorý bude vymenený za platný skipas. 14.2.2014 ešte môžete lyžovať.

Jozef

Kedy budu otvorene dalsie zjazdovky Krizava, Ratracka?

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef.
Tieto zjadzovky nie sú technicky zasnežované. Musí na ne napadnúť prirodzený sneh.

Jozef

Zdravim,
neuvazuje sa nad predlzenim platnosti voucherov z dovodu aktualnych snehovych podmienok?

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef, od zajtra má na horách snežiť, zatiaľ veríme tomu :) Na Martinkách sú ešte podmienky pomerne dobré. Ak sa rozhodneme platnosť voucherov predĺžiť, určite o tom budeme zákazníkov informovať. Zatiaľ o tom neuvažujeme.

Marek Rus

Dobrý deň prajem , mám jednu otázku zatiaĺ je do konca cca 10 hod a poukaz si zakúpilo cca 700 ľudí na Martinky, kedˇtáto ponuka skončí a nepredajú sa všetky poukazy, bude ešte zľavomat ponúkať ďalšie zľavy na lyž. stredisko Martinky ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Marek.
To je maximálny počet zakúpených kupónov, nie minimálny. Zľava by bola aktívna aj keby sa zakúpil iba jeden:)

Ivan

Dobry den chcem sa spytat, ked si zakupim woucher tak ten skipas mozem vyuzit iba od pondelka do piatka v danom termine alebo aj v sobotu a nedelu?

Zlavomat.sk

Pekný deň Ivan.
Cez víkend nie je možné využiť zakúpený kupón.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore