Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

102,50 eur za balík na kurz ŠKOLY ŠMYKU s ubytovaním. Naučte sa zvládať krízové situácie na cestách s profesionálnymi inštruktormi, so zľavou 50%

4,3 / 5 Hotel RING *** Podunajsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Miroslava Kozárová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako je to s termínmy. Predpokladám, že na 1 termín sa môže zaregistrovať iba obmedzený počet ľudí. Ako zistím, ktoré termíny sú voľné? Resp. treba si ihneď zakúpení kupóna zarezervovať termín?

Zľavomat

Dobrý deň,
termín si môžete rezervovať telefonicky na čísle 0917 193 643 alebo e-mailom na adresu recepcia@hotelring.sk (o jeho aktuálnej obsadenosti sa môžete informovať ešte pred zakúpením kupónu, číslo kupónu treba potom nahlásiť pri záväznej rezervácii). Na jeden termín je možné uplatniť max. 40 kupónov.
Príjemný zvyšok dňa

Michaela Malá

Dobry den
O ponukanu zlavu som prejavila zaujem a peniaze previedla 16.12 z vub uctu.
Do dnes vsak neprisla potvrdzovacia sprava s cislom voucheru.
:( Potvrdenie z banky, ze platba presla mam
Nezda sa mi, ze z vub na csob ucet by to tak dlho trvalo plus udavate ze max do 3 dni od pripisania platby zasielate kod voucheru

Zľavomat

Dobrý deň Michaela,
ospravedlňujeme sa za zdržanie, niekedy nastane chyba pri spárovaní platby a kupón sa automaticky neodošle. Platbu potom musíme zvlášť vyhľadať pod Vaším variabilným symbolom alebo číslom účtu, z ktorého bol kupón hradený.
Kontaktujte preto, prosím, našu zákaznícku podporu zlavy@zlavomat.sk.
Za pochopenie ďakujeme!

Tomáš

Časté otázky som si pozrel, nikde sa tam nepíše koľko ľudí bude v jednej skupine. FAQ na ich stránke sa skôr týkajú kurzu Školy bezpečnej jazdy STANDARD (9:00–16:00) Môžete mi odpovedať koľko ľudí bude v jednej skupine na individuálnych jazdách, prípadne na teórii (to si už videlím). ďakujem

Milan - riaditeľ DA

Dobrý deň, v každej skupine je maximálne 10 vozidiel, čo je pri frekvencii jazdenia a veľkosti jednotlivých modulov stále dostačujúce. Ak sa na kurz nahlási napríklad 13 osôb s vozidlami, už delíme skupinu na dve časti: 6 a 7, čím vzniká trochu väčší priestor na jazdenie. 10 vozidiel je v každom prípade maximum pre jednu skupinu.

Štefan

Chcem sa opytat ci jazdy su na vlastnom aute, alebo na ich autach… vdaka za odpoved

Zľavomat

Štefan, kurz bezpečnej jazdy je na vlastnom vozidle (1,5 h teória a 1,5 h praktická časť na cvičisku).

Maca

Rozumiem tomu správne, že ubytovanie je pre 2 osoby, ale samotný kurz len pre jednu osobu? Aký má potom význam, že sú ubytovaní dvaja? Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň,
ponuka spojená s ubytovaním je výborná pre ľudí, ktorí musia na Slovakia Ring cestovať dlhší čas – v prípade prenocovania určite ocenia spoločnosť a možnosť na zaujímavý výlet. Nakoľko je to jediný okruh svojho druhu na území Slovenskej republiky, je takto dostupný pre všetkých. 


Kupón zahŕňa ubytovanie na 1 noc, večeru a raňajky pre dve osoby a neobmedzený vstup pre oboch do hotelového wellness centra.
Kupón zahŕňa kurz jazdy pre jednu osobu. Ak chce jazdiť aj druhá osoba, doplatí na mieste 99€. 


Samozrejme, kurzu sa môžete zúčastniť za bežnú cenu a prísť iba na otočku, je to na Vás. 


Príjemný deň
Vlado

Dobry den vsetkym.
Nedavno (9.12.) som sa zucastil podobnej akcie. Rozdiel oproti tejto:
Zlavnena akcia – pre dve osoby, na dve noci, kupon na jazdu po Slovakiaringu, a samozrejme, cena. :)
Hotel – fajn, pekny, novy, velmi drobne chybicky na izbe. (Nocna lampa na nocnom stoliku, ale „nefunkcna“, lebo zastrcka na druhej strane izby) ;)
Personal – super, ochotny, prijemne vystupovanie.
Jedlo – velika spokojnost, paradne ranajky, vecera – velmi chutna, velka porcia.
Wellness – super, aj ked v danom case nas tam bolo max. 10 ludi. 20 ludi naraz, neviem, asi by to bolo trosku preplnene.
Skola smyku – teoria – Instruktori = 1*, velmi vtipnou formnou vysvetlene vazne veci pri soferovani, super! :)
Skola smyku – prax – tu prichadza sklamanie …
Na kupone, ktory bol pre dve osoby, nebolo nikde napisane, ze skolu smyku musia absolvovat obaja iba na jednom aute. Uz pocas zaveru teorie instruktori napocitali 22 aut, ktore rozdeli do dvoch skupin po devat aut, co znamena, ze 4 auta boli na vyse. Aby som bol presny, dostali sme odporucanie, aby dvojice, ktore su tam na dvoch autach, si jedno vybrali a jazdili iba na nom, s tym, ze sa budu za volantom striedat. Ked som ale instruktorovi (inak velmi ochotnemu) vysvetlil, ze mame dost rozdielne auta: Passat – automat vs Astra – manual, a ze radi by sme si vykusali smyky kazdy na svojom (vsak sa tie auta inak spravaju), suhlasil, aby sme isli kazdy na svojom. Napokon bolo v oboch skupinach, tusim, okolo jedenast aut, a to je vraj vela. Po tretom kolecku nedotacaveho smyku, ma ale instruktor opat poprosil, ci predsalen, nemozeme jazdit iba na jednom aute, z dovodu, ze posledne dve auta v rade, nemaju vysielacku a tu mne pozicanu by potrebovali pre nich. V ten den tam bola okrem skupiny „Zlavomat“ aj nejaka „ina“ dalsia skupina aut a tym padom, nemali dostatok vysielacok pre kazdeho a bez vysiecky tam nie je mozne jazdit. Vyhovel som a zvysok praxe som sa nechal vozit v druho aute, aby aspon jeden z nas si to viac krat vyskusal. Napr. trenujete jednu drahu (smyk) 5× a ste sam, vo svojom aute, aspon si to 5× vyskusate, ale ked ste „donuteny“ si pat pokusov rozdelit medzi tvoch s tym, ze jeden z nich na tom aute jazdi prvy krat, je to celkom smutne. Tuto zalezitost by som definoval ako „nezvladnutu“ od Driving Academy (alebo kto tom mal na starosti) a aj ma to celkom sklamalo :( Inak by som to hodnotil „chvalitebne“ :) a kratke, 1,5h vam utecie veeelmi rychlo a ak mate seriozny zaujem, a nie iba chut si to „len tak“ vyskusat ako sa posmykat, skor by som odporucal normalny kurz SBJ – STANDARD.

Miro

ďakujem za príspevok, presne na toto som pýtal v otázke vyššie a konštruktivnu odpoveď som samozrejme nedostal. To že je ubytovanie príjemné je pekné, ale primárne si predsa chcem vyskúšať šmyky a ponúkať zľavu na produkt, ktorý vlastne za normálnych okolností v ponuke ani nie je a potom ešte trpieť ako spolusediaci, len preto že organizár je hamižný a prekročí kapacitu areálu … to je podla mňa dosť zlá reklama a už viem, že u tejto firmy si školu šmyku robiť nebudem.

Vlado

Kedze nepoznam pozadie mojho pribehu, nepouzil by som vyraz, ze organizator je hamizny. Opisoval som len moju konkretnu situaciu a mozno iba vznikla zlou zhodou okolnosti. Ostatny ludia, s ktorymi som tam bol, si to chvalili. V kazdom pripade, by som definoval tuto akciu ako zoznamovaciu, taka „predvadzacka“, s hotelom, vyukovym arealom a jeho moznostami. Co sa tyka normalneho kurzu SBJ – STANDARD, do toho by som s nimi isiel, viem si predstavit a verim tomu, ze to je uz lepsie zorganizovane, minimalne, pristup a sposob vystupovania lektorov je paradny a to je velmi dolezite, ked je potrebujete naucit ako zvladat „krizove“ situacie! :)

Zľavomat

Dobrý deň všetkým,


Ponuka tohto balíka je určená pre ľudí, ktorí majú záujem si školu šmyku vyskúšať, aby vedeli reagovať pri vzniknutej situácii na cestách a pritom stráviť príjemné chvíle s partnerom aj v hoteli. 


V prípade, že ste automobilový fanatik, alebo máte záujem sa viac venovať tejto oblasti, je na Vás zvážiť iné, rozšírené, služby nášho partnera. Napríklad aj SBJ – STANDARD. 


Prajem Vám pekný deň
Milan - riaditeľ DA

Dobrý deň,
v bežnej ponuke máme celodenné (7 hodinové) kurzy, ktoré sú metodicky zamerané tak aby sa účastníci v teórii detailne oboznámili s príčinami vzniku štyroch základných krízových situácií a oboznámili sa s ich správnym riešením na ktoré nadväzuje vyše 3 hodinová prax na cvičisku. Účastník odchádza z tohto kurzu s novo-nadobudnutými zručnosťami v rámci vedenia a poznania vlastného vozidla – čo je hlavným cieľom. Cena takýchto kurzov začína od 150 € / 1 osoba 


Na základe podnetov od našich absolventov sme vytvorili „niečo zábavné pre páry a nie na celý deň“ kde by vedeli zobrať svoje polovičky a pod dohľadom inštruktorov by sa pošmýkali na dráhe. Preto sme spolu s Hotelom Ring vytvorili spoločný produkt s pomerne veľkou zľavou aby sme dali možnosť aj dvojiciam stráviť spoločne pár dní v luxusnom hoteli, vo wellnese spolu so školou šmyku. Cieľom tohto balíka v rámci centra bezpečnej jazdy, nie je detailný rozbor krízových situácií a rozsiahly praktický tréning, ani sme nerátali, že by tu páry chodili každý na jednom vozidle… Cieľom je poskytnúť za menej ako polovičné ceny príjemný víkend, trochu adrenalínu, zábavu keď obaja sedíte vo vozidle, ktoré si v šmyku robí s vami čo chce.
O tom, že si to 99% zúčastnených naozaj „užilo“ svedčia ich spätné väzby a nadšenie počas jazdenia. 


Určite prichystáme aj do budúcna cenovo veľmi zaujímavé spojenie rôznych aktivít, ktorými už dnes Areál Slovakia ring disponuje a vždy bude cieľ aby sa ľudia zabavili, niečo naučili, prípadne sa zrelaxovali, zažili trochu viac adrenalínu ako zvyčajne a so skvelým pocitom odchádzali.
Michaela Malá

Chcela by som sa opytat ze v tom pripade,ze druha osoba sa nezucastni kurzu,lebo nema vodicak :) plati to,ze hotel aj so stravou je v cene kuponu?
Mame este 3 rocne dieta,tomu teda priplatim 7 eur navyse?

Zľavomat

Dobrý deň,

Kupón zahŕňa ubytovanie na 1 noc, večeru a raňajky pre dve osoby.
Zahŕňa aj kurz jazdy pre jednu osobu. Ak chce jazdiť aj druhá osoba, doplatí na mieste 99€.
Hotel aj so stravou je teda v cene kupónu.
Za dieťa do 6 rokov doplatíte iba 7€ za stravu.
Prajeme vám príjemné nakupovanie

Miro

Zaujímalo by ma prečo namiesto tejto naoko výhodnej akcie neponúknete radšej normálny kurz ŠBJ – STANDARD,ale tu ponúkate kurz s polovičným časom teoretickej a praktickej časti, takže predpokladám, že vačšinu času budem pozerať na druhých ako spomenul Tomáš… vyspať sa môžem predsa aj doma, kvôli wellnes hotelu na kurz bezpečnej jazdy predsa nejdem.

Peter

Dobrý deň
Ponuka spojená s ubytovaním je výborná pre ľudí, ktorí musia na Slovakia Ring cestovať dlhší čas. Nakoľko je to jediný okruh svojho druhu v našich zemepisných šírkach, je takto dostupný pre všetkých.

Tomáš

Dobry den, koľko ľudí bude v jednej skupine? V jednom termíne? Predpokladám, že počas tej 1,5 hodiny na cvičisku nebudú jazdiť všetci naraz. Pýtam sa preto, či nestratím na cvičisku vačšinu času pozeraním na ostatných, ako vlastným cvičením. Ďakujem za odpoveď

Peter

Dobrý deň
Teória je spoločná. Potom sa zväčša klienti rozdelia do dvoch skupín a idú na individuálne jazdy.
Odporúčam pozrieť a časté otázky na webe nášho klienta
 http://www.slovakiaring.sk/driving-academy-skola-smyku-bezpecna-jazda/

Tomáš

Časté otázky som si pozrel, nikde sa tam nepíše koľko ľudí bude v jednej skupine. FAQ na ich stránke sa skôr týkajú kurzu Školy bezpečnej jazdy STANDARD (9:00–16:00) Môžete mi odpovedať koľko ľudí bude v jednej skupine na individuálnych jazdách, prípadne na teórii (to si už videlím). ďakujem

Martina Brachnakova

Dobry den, je mozne i dieta na pristelku /4 roky/? Plati sa nieco pre neho extra ubytovanie/strava? Dakujem.

Peter

Dobrý deň.
Dieťa do 6 rokov má ubytovanie na prístelke zdarma. Po príchode zaplatíte pre dieťa iba za stravu v polovičnej výške: 4€ za večeru a 3€ za raňajky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore