Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ročné predplatné magazínu EXCLUSIVE alebo EXCLUSIVE CAR

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Andrea Dubnická

:)
príjemné sviatky !!!

Andrea Dubnická

Dobrý deň,

takže aj ja ešte raz – v ponuke zľavy na stránke Zlavomatu je uvedené :
7 Euro – ROČNÉ predplatné magazínu EXCLUSIVE CAR –50 % | 14 € | .
V popise ponuky /ďalej v texte / už je napísané tak ako ste to v predchádzajúcom príspevku opísali aj vy- 4 časopisy za cenu dvoch + poštovné / to je však v cene aj pri predplatení si 4 časopisov v ročnom predplatnom u vás priamo za cenu 11,50/.
Dovolila som si poukázať na rozdiel v sume ROČNÉHO predplatného v ponuke a v popise zľavy, bez toho, aby som akokoľvek spochybňovala kvalitu vášho magazínu :)

S pozdravom

Exclusive

Ročné predplatné nie je TOVAR, je to len výraz, ktorý sa používa ak si niekto zaplatí časopis na celý rok dopredu. Ak stojí jedno číslo 3,50 – a ročne vyjdú 4 čísla, tak ročné predplatné vyjde 14 eur. Z toho 50% je 7 eur. Ani my, ani zľavový portál sme nepochybili, ani nikoho nezavádzali.
To, že na našej stránke je cena 11,50 – to je celoročná zvýhodnená cena pre čitateľov na predplatenie si štyroch čísiel a nemá to nič spoločné so zľavou, ktorá je na Zľavomate.



Andrea Dubnická

Hmmm, trochu šalamúnske – ale ďakujem za odpoveď :)

Darina Olahová, za Exclusive

Musím ešte raz odpovedať, aj pre prípadných iných záujemcov. Nič šalamúnske za tým nie je! Nemáme záujem nikoho zavádzať. Jednoducho sú v ponuke dva časopisy. Jeden- mesačník Exclusive- s 50% zľavou na ročnom predplatnom, druhý je štvrťročník – vychádza štyrikrát za rok – na ten je akcia 4 čísla za cenu 2. Je to tak deklarované aj v texte ponuky! Exclusive Car je skutočne exkluzívny časopis dizajnom aj obsahom, a jedno číslo stojí 3,50 eura. Vy zaplatíte len za dve čísla a dostanete až domov štyri čísla, neplatíte žiadne poštovné. /ktoré dnes nie je najlacnejšie/ . Treba si skutočne prečítať celú ponuku a neobviňovať nikoho z nekalých úmyslov. Koncepcia našej firmy a aj magazínov stojí na exkluzivite, našim úmyslom bolo dať možnosť širokej verejnosti zoznámiť sa s našou produkciou, a umožniť tak zaobstarať si kvalitné čítanie na celý rok za výhodnú cenu.

Andrea Dubnická

Dobrý deň,
v špecifikácii zľavy uvádzate, že : …ročné predplatné magazínu EXCLUSIVE CAR 

  • 50 % | 14 € |, ale priamo na stránke časopisu je uvedené, že ročné predplatné je 11,50 eur.
V cene predplatného je zahrnutné aj poštovné.
Nie je tá percentuálna zľava klamná ?




Viac tu: http://www.exclusivecar.sk/predplatne/
Darina Olahová, za Exclusive

Dobrý deň, zľava je definovaná ako 4 čísla za cenu 2. Jedno číslo magazínu stojí 3,50 eur, štyri čísla stoja 14 eur. Vy si ich môžete objednať za 7 eur. Z predplatného Exclusive je zľava ozaj 50 %. Exclusive Car ponuka znie 4 čísla za cenu 2.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore