Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Strieborné SWAROVSKI náušnice OKTAGON

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Radoslava Muchová

Rada by som si tovar objednala, ale stale cakam na odpoved uvedenu vyssie…vdaka

Radoslava Muchová

Prosim Vas, je mozne spolu s nausnicami objednat aj privesok – staci len dat ho spolu s nausnicami „do kosika“- bude automaticky v zvolenej farbe nausnic? A bude to cena 2,66? Postovne je na Vasej stranke uvedene (v ramci SR a EU) 3,04 €, ale bude to tych 2,80 €?
Ako zaplatim privesok? pride mi vo fakture spolu s platbou postovneho? teda spravne pocitam, ze nausnice + privesok + postovne by malo byt dokopy 14,45, aj ked v objednavke mi bude figurovat cca 21 eur, tak? vdaka

OS. Plamenaci

Vážený zákazník,
Ano, prívesok stačí pridať do nákupného košíka, automaticky bude dodaný vo farbe náušníc. Cenu za prívesok budete uhrádzať spolu s poštovným na základe našej výzvy (faktúry). Poštovné je 2.80€. – všetky sumy budú presné a správne vo faktúre ktorú Vám zašleme obratom po Vašej objednávke. Pekny deň.

Lubka

Dobrý deň, chcela by som naušnice poslat ako darček v Českej Republike – do Liberca. Aké je tam potom poštovné ? A ako to treba potom objednať ? Ďakujem.

OS.Plamenaci

Dobrý den
Poštovné se platí stejné 2,80€. Objednávku proveďte tak jak je uvedené na slevové akci a uveďte adresu, kam chcete zaslat zboží. Naše společnost nerozlišuje jestli jde zboží do ČR nebo SR
S přáním hezkého dne
Za OS.Plamenaci
Tomáš Hainc
WEB: www.kristalis.cz

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore