Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.





Výborná parmská šunka alebo hovädzia bresaola

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku PIZZA MAXX´S
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozornenie nastavené Upozornenie odhlásené
Prihlásením k odberu vyjadrujete súhlas s podmienkami použitiaZlavomat.sk. Prečítajte si taktiež informácie o tom, ako spracovávame osobné údaje.
Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete
Prehľad ponuky
Variant:
250 g parmská šunka prosciutto crudo
Najpredávanejšie
5,18 €
−46 %
2,78 €
|
250 g parmská šunka prosciutto crudo + poštovné a balné
9,99 €
−24 %
7,59 €
|
250 g hovädzia bresaola
10,14 €
−64 %
3,67 €
|
250 g hovädzia bresaola + poštovné a balné
14,95 €
−43 %
8,48 €
|
V cene variantu:
Môžete využiť do:
31. 12. 2013
V cene variantu:
Môžete využiť do:
31. 12. 2013
V cene variantu:
Môžete využiť do:
31. 12. 2013
V cene variantu:
Môžete využiť do:
31. 12. 2013
Ako objednať tovar:
Po zakúpení voucheru zľavu uplatníte prostredníctvom telefonickej objednávky na tel.č. +420 731 526 855 alebo e‑mailom na adresu objednavky@emaxxs.cz.
Pri nevyužití voucheru, voucher automaticky prepadá.
Poštovné: k 2. a 4.variantu 4,81 € (je nutné zakúpiť aspoň jeden voucher s poštovným)
Doba dodania do 2 pracovných dní.
Hmotnosť : 250 gr Parmská šunka alebo hovädzia Bresaola (97% mäsa a minimum tuku).
Na rovnaké poštovné je možné zaslať aj produkt – Syr Parmezán Grana Padano.
Viac informácií ako objednať tovarKde uplatniť:
EMAXXS.CZ
Nad stráněmi 4512, Zlín, Česko 🇨🇿
Počas štátnych sviatkov sa otváracia doba môže líšiť.
pondelok | 15:00–23:00 | |
---|---|---|
utorok | 15:00–23:00 | |
streda | 15:00–23:00 | |
švrtok | 15:00–23:00 | |
piatok | 15:00–23:00 | |
sobota | 15:00–23:00 | |
nedeľa | 15:00–23:00 |





Vyprážaný kapor, zemiakový šalát, šošovica, kapustnuca a ďalšie jedlá by tento rok medzi sebou privítali aj nejakého nováčika. Priveďte im do vianočného tímu skvelú posilu.
Skúste to s dnešnou ponukou od Maxx Pizza. Doprajte si 250 g lahodnej parmskej šunky alebo hovädziej bresaoly – teda 97% mäsa a minimum tuku. Skúste pravú taliansku kvalitu. Zrejúce mäso osloví každého skutočného gurmána.
Nakrájané Prosciutto Crudo a hovädzia Bresaola della Valtellina Punta d'Anca sú vákuovo balené a bez akýchkoľvek náhrad. Konečne viete, čo jete …
Doba zrenia je minimálne 12 mesiacov.
Parmská šunka – Prosciutto Crudo
Parmská šunka je typický produkt oblasti medzi Via Emilia a korytom rieky Enza blízkosti mesta Parma. Vyrába sa dlhodobým pomalým sušením celých bravčových stehien bez použitia akýchkoľvek prísad okrem kvalitnej morskej soli.
Je jednou z najobľúbenejších šuniek na svete, vyborná je na pizzi, môžete si ju dať do čerstvo upečenej bagetky alebo do cestovín, fantasticky chutí so žltým melónom alebo len tak.Šunku dostanete vo forme neštandardne krájaných neprekladaných plátkov. Trvanlivosť cca 2 mesiace.
Bresaola della Valtellina Punta d'Anca
Bresaola je vyrábaná z hovädzieho mäsa. Mäso sa nasolí, potiera bylinkami a potom intenzívne suší.
Ide o typický výrobok oblasti Valtellina v severnej Lombardii. Šunka je na reze tmavo červená a má pevnú konzistenciu.
Sušené hovädzie mäso sa tradične podáva samostatne ako predjedlo alebo chuťovka k vínu. Hodí sa tiež do šalátov a cestovín. Perfektne si ju vychutnáte s rukolou posypanú hoblinkami čerstvého parmezánu.Trvanlivosť je vyznačená na obale (cca 2 mesiace). Pre zachovanie všetkých skvelých chuťových vlastností šunku uchovajte v chlade pri teplote 0–4 stupňov Celzia.
Využite našu zľavu aj na vynikajúci taliansky syr Grana Padano.
Ako objednať tovar
Po zakúpení voucheru zľavu uplatníte prostredníctvom telefonickej objednávky na tel.č. +420 731 526 855 alebo e‑mailom na adresu objednavky@emaxxs.cz.
Pri nevyužití voucheru, voucher automaticky prepadá.
Poštovné: k 2. a 4.variantu 4,81 € (je nutné zakúpiť aspoň jeden voucher s poštovným)
Doba dodania do 2 pracovných dní.
Hmotnosť : 250 gr Parmská šunka alebo hovädzia Bresaola (97% mäsa a minimum tuku).
Na rovnaké poštovné je možné zaslať aj produkt – Syr Parmezán Grana Padano.