Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2 x PIZZA s možnosťou donášky

CAFFÉ BAR POHASINO, s. r. o. Bratislava - Vrakuňa  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Peter

Zdravim,chcem sa opytat preco tu stoji dovoz 2€ a na svojej stranke mate dovoz zdarma?

Bratislava – Nové Mesto 0,00 €
Bratislava – Podunajské Biskupice 0,00 €
Bratislava – Prievoz 0,00 €
Bratislava – Ružinov 0,00 €
Bratislava – Vlčie Hrdlo 0,00 €
Bratislava – Vrakuňa 0,00 €

A tiez len dodam,ze z poslednej objednavky 2. pizz islo 1 a pol pizze do kosa,tak nechutnu pizzu (syr) som hadam este nikdy nejedol…

Caffé Bar Pohasino

Pozdravujem…ako syr pouzivame mozzarelu neviem o lepsom syre ale nehame si urcite poradit a radi vam vratime peniaze aj za pizzu aj dovoz.pekny vecer…kontaktujte prevadzku a mozte si prist pre peniaze.

Vlado

Donáška na Bojnickú ul. je za poplatok? A pokiaľ ide o „dve“ pizze tie sa musia prevziať na jedenkrát alebo môže byť na dva krát?

Caffé Bar Pohasino

Pozdravujem urcite naraz treba obe…dovoz 2€ pekny den

Monika

Nemam otazku, ale prekvapuju ma negativne komentare…my sme si uz objednali minimalne 5× a ani raz sme nemali problem! Pohasino (podnik :)) je momentalne nas favorit a nedame nanho dopustit :)

Caffé Bar Pohasino

dakujeme Monika :) a radi Vás niekedy uvidíme aj osobne…pekny den :)

Tigris

Dobrý deň,
ponúkate bezlepkovú resp. špaldovú pizzu?
Ďakujem za odpoveď.

Caffé Bar...

pozdravujem…pre­pacte ale toto v ponuke nemáme :( pekny den

Zuzana

Bola som skepticka voci pizziam na voucher ale vyskusala som…ako prve musim vyzdvihnut milu pani na telefone, rychlu donasku, mily kurier, co sa tyka pizze „not bad“ …ale skusila by som iny syr lebo tento nema chut syra a tuniakovu dat viac tuniaka lebo bola skor olivova…inak cesto parada…klobuk dole :) Dakujem

Caffé Bar Pohasino

dakujeme za hodnotenie :) pouzivame mozzarelu ak uz nechuti tento syr tak uz neviem aky syr je podla vas ten spravny…malo pizzerii ho dava lebo je drahy :(

Ema

Pizza vynikajúca, skvelá, chrumkavá, teplá, dobrý, rýchly dovoz. Fantastická je „Salmon“ Objednávam každý štvrtok min. dve! Skúste! :ô)

Caffé Bar Pohasino

dakujeme…:)

Kubo

Včera som si objednal pizzu z vašeho podniku(mexicku a syrovu) a chcel by som sa opytat ze ci je bezne aby na mexickej pizzy boli explodovane fazule od specenia a aby na syrovej bolo viac cesnaku ako syra a aby cez nenormalne tenku vrstvu syra presvitalo spalene cesto(ktore bolo tensie ako papier)? Ak ako tak pizza bola naozaj „nadpriemerna“. Lebo taketo mi prisli. Tak som sa chcel opytat ze ci je to normalne alebo nie? Jedine co by sa dalo pochvalit je rychlost rozvozu.

Caffé Bar Pohasino

je nam luto ak vám vyvolávame naśou pizzou zaludocne problémy ale nebolo to zámerom..po konzultácii s konatelom sme ochotny vám preplatit toto vysetrenie a veríme ze budete urcite v poriadku…pekny vecer.

Tomáš

Po skúsenostiach s touto reštauráciou odporúčam nekupovať kupóny. Naozaj nekvalitná a nechutná pizza. Vyhodené peniaze. Táto ponuka by sa tu už nemala opakovať.

Zlavomat.sk

Pekný deň Tomáš.
My sme to nezavrhli kvôli novému kuchárovi a zatiaľ máme pozitívne ohlasy na túto zmenu.

Caffé Bar Pohasino

Tomas akokoľvek kritizujete tento podnik pozrite sa na hodnotenia podniku … spokojnosť viac ako 80% percent zákazníkov a to nám prináša radosť…hodnotenie podniku je
Nadpriemerné aj ked sa nájdu zákazníci ako Vy…pekny večer

Michaela

Dobry den, mozem pri tejto zlave vyuzit kredity ktore u vas mam? Lebo mi pri objednavke tuto moznost neukazuje…

Caffé Bar Pohasino

pozdravujem…neviem o ake kredity ide :( odporucam s obratit na zlavomat.Pekny ve­cer

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela.
Bude to predpokladám z toho dôvodu, ž kredity vo vašom vernostnom programe je možné použiť na nákup voucheru ktorého hodnota je viac ako 6 €.

Martin

Dobrý deň, je možná aj donáška do Devínskej Novej Vsi? Tá nebola uvedená ani medzi lokalitami za príplatok, tak ale myslím si že asi patrí do tej najdrahšej kategórie…

Caffé Bar Pohasino

pozdravuejm…za cenu Dubravky Vám bude dovezená pizza. Pekny deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore