Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vytancujte si zvodné krivky so ZUMBA® fitness, ZUMBA® toning alebo Aqua ZUMBA®

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martina

Ahoj Petra, mam kupenych 10 kuponov. Treba sa vopred objednat na hodinu alebo staci rovno prist? Mozem priniest aj dceru (ma 4 roky)?

Petra

Ahoj Martina, na lekcie nie je potrebna rezervacia, staci prist a zacvicit si :) Ano., mozes prist aj s dcerkou, tesim sa na skore stretnutie a prajem pekny den.

Bojko

Je Vasa zumba vhodna aj pre moletnejsie baby, ktore sa chcu zacat hybat? Nebudem na smiech ked nie su idealne proporcie tele a zumbu nikdy som neskusala?

Petra

Dobry den, zumba nema ziadne obmedzenia, kazdy je srdecne vitany, nezalezi ani na veku, ani na telesnych proporciach. Ja osobne obdivujem ludi, ktori maju problem s vahou a nerobi im ziaden problem sa hybat, uvidis sama, ze takychto neidealnych proporcii tam bude viac :) a nakoniec, ved na toto cvicenie aj bolo vytvorene, aby sme sa k tomu idealu vedeli priblizit. Nemusis sa bat ziadneho posmechu, ak len obdivu za to, ze si to zobrala z toho spravneho konca. Tesim sa na teba na mojej lekcii a prajem krasny vecer!

Lenka

Dobrý den, pri vstupe na aqua zumbu sa stači preukazat kuponom pri turniketách na plavarni?

Petra

Dobry vecer Lenka,
na plavarni ma musite pockat pri pokladni, po preukazani sa vasim voucherom, Vam odovzdam cipovy naramok a ide sa do bazena :) Poprosim o najneskorsi prichod o 19,45 hod., dakujem, prajem pekny vikend a tesim sa na Vas.

Júlia

dobry den da s au va splatiti osobne pomocou relax pasov sodexo?

Zlavomat.sk

Pekný deň Júlia. Bohužiaľ nie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore