Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Najsilnejší prírodný antioxidant ACAICO

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Marek Polgár

prečo je Najsilnejší prírodný antioxidant ACAICO vhodný až od 3 rokov, keď je to čisto prírodné ovocie?

Acaimania

Sušené Acaico je vhodné aj pre mladších ako 3 roky, je to čisté ovocie acai. Mrazené Acaico sa do 3 rokov neodporúča, kvôli obsahu guarany, ktorá obsahuje kofeín.

Dorian Gray

Dobrý deň, tovar som si objednal 19.1.14, a do dnešného dňa nemám info či je objednávka zaregistrovaná alebo vybavená. Poslelal som to z emailu lubos.ledvoruch@gmail.com

s pozdravom Ľuboš

Acaimania

Dobry deň Ľuboš,
dnes Vám bola zásielka poslaná. Prajeme Vám krásny víkend :)

Janka

Dobry vecer pokusala som sa zaslat mailom objednavku zo zlavomatu a mail mi nepresiel.U mna je vsetko o.k. Chcem sa spytat ci sa to da aj inou formou napr. po telefonickom dohovore.Dakujem za skoru a kladnu odpoved
S pozdravom Janka

Acaimania

Dobry den Janka. Treba napisat mail na acaimania@acaimania.sk, uviest kod kuponu a tak objednat. Avsak Acaico si mozte taktiez objednat na telefonnom cisle 0901 701 660. Pri­pravte si prosim cislo kuponu.
Pekny den :)

Anna

Dobrý deň, tovar som si objednala 9.1.14, a do dnešného dňa nemám info či je objednávka zaregistrovaná, alebo kedy bude vybavená.
Písala som dotaz 2× a stále nič. Ani dovolať sa neviem.

Acaimania

Dobrý deň Anna, volali ste na našu Hotline 0901 701 660? Z akého mailu ste nám písali? Pošlite nám na vás kontakt, nech vieme skontrolovať Vašu objednávku. Ďakujeme.

Saša

Dobrý deň. Ako dlho je potrebné užívať Váš produkt na správny detox organizmu? Ďakujem

Acaimania

Dobrý deň Saša. Dĺžka užívania je individuálna, každý organizmus je rozdielny (závisí od kondície, imunitného systému, psychického rozpoloženia…). Acaico obsahuje rekordné množstvo antioxidantov a množstvo vitamínov, takže čím dlhšie, tým lepšie. Odporúčané množstvá nájdete na každom výrobku. Sama na sebe uvidíte, kedy sa začnete cítiť lepšie. Budeme radi, keď nám dáte spätnú väzbu :)

Karel Urbanovský

Posíláte i do ČR?

Acaimania

V CR si mozete nase produkty objednat od nasich ceskych kolegov na stranke http://nejlepsisnidane.cz/eshop/. My posielame tovat v ramci SR.

Miroslav Štefek

po zakúpení vocheru mi na uvedenej stránke nedáva možnosť ho ulatniť ?

Zu

Tovar sa objednava cez mail, nie na stranke. Treba napisat mail na acaimania@acaimania.sk, uviest kod kuponu a tak objednat.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore