Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Účinné odstránenie tuku kavitačným prístrojom

4,5 / 5 Klinika YES VISAGE Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zdenka

Dobry den mna by zaujmalo ci je mozne pouzit kavitaciu aj na odstranenie dvojtej brady, alebo ci odporucate nieco ine. Dakujem

Klinika Yes VISAGE

Dobrý deň,

kavitácia nie je vhodná na odstránenie dvojitej brady. V tomto prípade je veľmi účinná lipolýza podbradku alebo laserová liposukcia SlimLipo.
S pozdravom a prianím pekného dňa
Klinika Yes VISAGE

B.G

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je tato procedura vhodna aj na mierne ochabnute podbrusko z dovodu porodu…schudla som za posledny rok 12 kg, ale vypukleho podbruska sa neviem zbavit. dakujem za odpoved

Klinika Yes VISAGE

Dobrý deň,

je možné toto ošetrenie použiť aj na mierne ochabnuté bruško. Do určitej miery nám dokáže spevniť pokožku. Ale v prípade ak je pokožka veľmi ochabnutá odporúčame laser, ktorý je na to určite vhodnejší.
S pozdravom Klinika YES VISAGE

PhDr.Anna Tomašcová

dobrý deň, chcela som sa spýtať, koľkokrát musím absolvovať odsatie tuku, keď by som potrebovala odsať zo stehien, zadku, brucha aspoň 10–15 cm.
ďakujem.

klinika YES VISAGE

Dobrý deň, na zoštíhlenie ponúkame viac procedúr. V prípade odsávania tuku SlimLipo postačuje len jedno ošetrenie. V prípade lipo 3. generácie sa odporúča opakovať viac krát v závislosti od tukovej tkáne a od miesta ošetrenia. Pri tomto zákroku sa nejedná o odsávanie ale o odstránenie tukových buniek a na dosiahnutie výsledku 10 až 15 cm sa odporúča dodržiavať aj životospráva.
Pekný deň klinika YES VISAGE

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore