Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

15 eur za vankúš v tvare srdca s rukami! Kúpou vankúša podporíte talentované deti zo sociálne slabších rodín! Zľava 40%

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Mima

Dobrý deň. Zakúpila som si u Vás voucher, dnes mi prišiel, ale tá stránka mi vôbec nejde otvoriť!!! Skúšala som to na 3 NB ale nič!!! Jediné čo mi tam otvorí je 404 EROR!!!!!!!!!­!!! Chcem sa spýtať, čo mám teraz s tým robiť? Nerada by som prišla o 15€ len tak!!! Ďakujem za odpoveď!!!

Zľavomat

Dobrý deň Mima, ďakujeme za upozornenie!
Chybu sa budeme snažiť čo najskôr odstrániť. Budeme Vás informovať.
Pekný deň

Talentík

Dobrý deň Mima, tej link je spravny. Problem je nášho hostingového partnera. Majú technickú poruchu na servery. Veríme, že porucha bude ostranená čo najskôr. Želáme Vám pekný zvyšok dňa.

Talentík

Už to funguje :)

Matúš

Dobrý deň, je poštovné v cene ?? a ako uplatním na nákup kredity ? za odpoveď ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Matúš,
pre uplatnenie kreditov je potrebné prihlásiť sa pred nákupom do svojho účtu na stránke Zlavomat.sk v pravej časti (sekcia účet).
Následne treba kliknúť na tlačidlo kúpiť, kde po vyplnení údajov (počet kupónov, e-mail a spôsob platby, promo kód nie je potrebné zadávať) sa Vás v ďalšom kroku systém spýta, či si prajete uplatniť kredity, ak áno, tak sa Vám zníži suma kupónu o sumu stiahnutých kreditov.
Poštovné a balné je zdarma.
Pekný deň

Zuzana

Beki Bety a jej podobní! Sledujem celu diskusiu, a poriadne ma vytáča vaša hlúposť. Občianske združenie je zaregistrované vyše roka, a je maximálne seriózne! Je potrebné vedieť hľadať! http://portal1.ives.sk/registre/hladatOZ.do?action=show&formular=nazov
A len vďaka Vašim neprajným príspevkom, naše deti prichádzajú o finančné príspevky, ktoré potrebujeme. Sama som slobodná matka, a nie je jednouché dať dieťaťu všetko čo potrebuje na rozvoj jeho talentu!! Aj hudobné nástroje niečo stoja.

Beki Bety

Ajajáj! Pán Tomáš, tak som si aj ja pre zaujímavosť pozrela Vami odporúčaný link, konkrétne kompletný zoznam občianskych združení, ale ani jedno nie je registrované pod názvom Talentík. Našla som iba TALENT, TALENTÁČIK, Talentárium, TalentPro
Talentum (názvy sú skopírované, radené podľa abecedy, takže pochybujem, že by som Talentík našla niekde inde v poradí). To je celkom zaujímavé, že?

Občianske združenie Talentík

Ja naozaj nechápem prečo tu stále dokola niekto rieši hlúposti!? Myslíte si Bebki Bety, že zľavomat by propagoval niečo čo nemá zmluvné podložené? Mysíte si, že zľavomat by uzavrel zmlúvu s niekym kto neexistuje? To, že Vy neviete niečo nájsť neznamená, že to neexistuje. My sme Vás tiež nevideli, ale veríme, že existujete! Pekný deň.

Tomáš

Dobry den, otvorim http://portal.ives.sk/registre zadam OZ zadam hladat podla nazvu napisem talentik a na moje prekvapenie je zaregistrovany uz vyse roka. A nie som ani IT technik aby som to nasiel. Takze nevidim problem aby ktokolvek robil taketo unahlene zavery a hadzal vsetkych do jedneho vreca na zaklade domnenky alebo „niekde som v nedelu pri krbe cital/a v casopise“. Ale doba je asi tak skazena ze kazdy kto pomaha je oznacovany za podvodnika pretoze to sa asi u nas nenosi.
PS: chcem sa opytat, ten plys z ktoreho je srdce vyrobene je uplne ten najjemnejsi na dotyk ako terajsie plysove hracky v hrackarstvach alebo skor taky latkovy?

Občianske združenie Talentík

Dobrý deň pán Tomáš,
ďakujeme Vá za pozitívny príspevok.

Vankúš je vyrobený z tvz. detského plyšu, ktorý je jemný k pokožke. Zloženie látky je: bavlna 80% a polyester 20%. Látka ma veľmi krátky vlas. Hračky sa vyrábaju buď z totho materiálu alebo z dvojlícneho wellsoftu ktorý ma z jednej strany vlas dlhý 3mm a z druhej strany vlas dlhý 7mm. Dôvod prečo tento vankúš bude stáť v pripravovanom e-shope nášho partnera spoločnosti PLUSHIA 25 eur je fakt, že na výrobu sa používajú najkvalitnejšie materiály. Prajeme Vám pekné zvyšok dňa.

BarBora

Toto je vrchol, že ste vymazali niečí komentár, lebo to kritizoval, že to je PODVOD!
Ten vankúš si kúpte radšej normálne v Ikei a lacnejšie a nedávajte peniaze takým, čo si za ne postavia napríklad vilu, či dajú urobiť silikónový hrudník!
Zopakujem aspoň časť toho, čo písal. Toto „občianske združenie“ vlastne ani NEEXISTUJE, NIE JE ZAPÍSANÉ V REGISTRI OBČIANSKYCH ZDRUŽENÍ (kľudne si to môžete pozrieť na nete, je tam kompletný zoznam všetkých o.z.), ani nebolo a pri takomto okrádaní dúfam, že ani nebude! Taktiež nikde nemajú zverejnené žiadne „talenty“, ktorým by pomohli.

Občianske združenie Talentík

Toto nie je sociálna sieť pani BarBora, ale zľavový server. To, čo ste napísala a to čo napísal Váš kamarát Jano nie je korektné! Naše Občianske združenie Talentík je riadne zaregistrované v registri občiasnkych združení MVSR. Každá Verejná zbierka, ktorú sme organizovali prebehla v súlade s platnými predpismi a zákonmi SR. Po ukončení každej Verejnej zbierky sme v stanovenej lehote podali na príslušný úrad vyúčtovanie zbierky. Ani raz sa nestalo, aby nám úrad toto výčtovanie vrátil. Doslova z ničoho sme vybudovali jedno seriózne združenie, ktoré nikomu nič nedlhuje a svoju činnosť verejne deklaruje. Je smutné, že do celej veci zaťahujete aj „Malé Talenty“. Na stránkach združenia nezverejňujeme mená talentov z dôvodu ochrany osobných údajov s dôrazom na skutočnosť, že ide o osoby mladšie ako 18 rokov. Aj Vám ako rodičovi by sa nepáčilo keby sme fotku alebo meno Vášho maloletého dieťata zverejnili na stránkach združenia. Čo myslíte, ako by sa cítilo Vaše dieťa v škole keby ostatné deti vedeli, že je sociálny prípad odkázaný na pomoc? Na ostatné veci, ktoré ste uviedol už nebudeme ani reagovať nakoľko sú to iba reči, ktoré sú úplne vztrhnuté z kontextu a nezakladajú sa na pravde. Veríme, že sa v budúcnosti zdržíte podobných úbohých komentárov. V opačnom prípade vec postúpime na riešenie nášmu právnemu zástupcovi nakoľko vedome poškodzujete naše dobré meno.

PS: V obchodnom dome, ktorý ste uviedla určite nekúpite takýto istý vankúš ale podobný o 15cm menší a už vôbec nie v 16 farbách ale iba v jednej z absolútne nekvalitnej látky, ktorá má vyvolať dojem, že ide o plyš aj ked to plyš nie je a detský plyš už vobec nie. Toľko o tom Vážena pani BarBora!

BarBora

Neviem, čo to má so sociálnou sieťou, ani neviem, kto to písal, tak nevymýšľajte, keď sa snažíte „argumentovať“ osočovaním (čo je dosť úbohé a za to by som sa kľudne mohla ja obrátiť na právnika, keď sa mi tu snažíte priam vyhrážať), iba viem, že dotyčný pán mal pravdu minimálne o tom, že práve kvôli takýmto „ponukám“, je zverejnený KOMPLETNÝ REGISTER OBČIANSKYCH ZDRUŽENÍ! V ktorom NIE STE. A že keď sa tak chválite, že pomáhate talentovaným deťom, tak prečo ich nikde nemáte zverejnené? Zarazila ma ponuka dávať zľavu na charitatívny príspevok, tak som na to klikla a našťastie som si stihla prečítať jeho komentár, keď to večera záhadne zmizol (a kto vie koľko ďalších predtým), pobúrilo ma to ešte viac. Nikto nevraví, že tam musia byť ich fotky či celé mená, ale ani len zmienka o tom, koľkým a ako a v čom ste pomohli a takí ľudia by určite boli vďační a radi by sa pochválili aspoň anonymne, čo vďaka tomu dosiahli.
A ja som nenapísala nič, z čoho by ste mohli mať právo byť takýto agresívny. Napísala som, že zopakujem, čo napísal ten pán – že priamo napísal fakty, ktoré sú tu medzi riadkami a že on vyjadril, že to považuje podvod (nakoľko je tu napísané o.z., pričom v registri nie je) a že ste to vymazali. (Každý má právo na vlastný názor a jeho vyjadrenie!)
A s tými zbierkami, to je síce pekné, takto to napísať, ale bez možnosti naozaj si to pozrieť. Každý totiž na ulici stretol už dosť ľudí, ktorí vraveli, že zbierajú na pomoc niekomu a v mnohých prípadoch je to podvod, tak by ste sa mali práveže snažiť preukázať (a to aj bez toho, aby sa tu ľudia sťažovali, v dnešnej dobe je to proste tak), že vy takí nie ste a nie naopak, začať urážať ľudí, ktorí týmto veciam už dôvodne neveria a ešte ich v tom takto utvrdzovať. Nechápem, prečo teda vyskakujete na mňa.
Poslať podnet úradu, nech si to pekne skontrolujú a vyriešia, to by ste práveže mali urobiť sami, keď tvrdíte, že to máte zaregistrované, ale neuviedli vás tam, takto si robíte zlé meno sami. Ja by som sa tiež pekne naštvala, keby ma na tak dôležitom zozname neuviedli, pričom by som tam mala byť. Ale nahnevala by som sa na úrad a nie na tých, čo si prezerajú ponuky a popritom si na nich aj všímajú podstatné detaily. To by bola seriózna reakcia a nie útok. Keď namiesto tohto iba osočujete ľudí, ktorí na to právom reagujú.
Iba prázdne reči sú práve to, čo píšete vy tu a moja reakcia práveže dokonale sedí do kontextu. Keď vravíte, že ste seriózne združenie, tak by ste mali mať aj seriózne správanie a práveže s tým súhlasiť a nie vyskakovať na ľudí. Týmto ich ešte viac odrádzate, keby ste to normálne vyriešili aspoň s tým úradom, tak by vám to ešte len pomohlo. Mne to nevadí, sebe takto robíte škodu, keď sa namiesto toho ešte zhadzujete. Dúfam, že to konečne pochopíte, že nie komentáre, ale vlastná reakcia a neriešenie dosť dôležitého problému robí zlé meno, o čo som sa ja nesnažila a vyriešite, namiesto toho, aby ste znova iba útočili alebo vymazávali komentáre, tým ešte viac zhoršujete dojem. Nechápem to, predsa podľa toho, čo som vám písala, by ste si to mali vziať ako radu v dobrom, ale to dnes už málokto dokáže a namiesto toho, aby mnohí napravili nejakú (ani nemusí byť ich) chybu, ktorá sa vyskytla ako problém a niekto na to poukáže, tak s tým nič nerobia, iba naňho začnú útočiť. Dúfam, že si to vezmete k srdcu, keď aj len k tomu plyšovému.
(A ďakujem, že ma oslovujete v mužskom rode a následne ma nazývate „paňou“.)

Zľavomat

BarBora,
hovorí sa, že polovičná pravda je niekedy horšia ako lož… Komentáre, ktoré spomínate, sme naozaj zmazali, pretože samotný pán, ktorý ich do diskusie pridal, uviedol, že sa pomýlil a že táto spoločnosť je riadne zapísaná v registri. Ospravedlnil sa a sám napísal, že jeho príspevky môžeme pokojne zmazať.
Pekný deň

Mima

Dobrý deň. Ak by som chcela ten vankúšik a pošlem korunky tak mi pošlete rovno ten vankúš alebo budem musieť objednávať potom z tej stránky talentik.sk a vyplniť kód voucheru? … Ďakujem za odpoveď :)

Občianske združenie Talentík

Dobrý deň, kúpite si voucher na zľavomate, následne pôjdete na stránku http://talentik.sk/akcia_zlavomat.php
kde vyplníte objednávkový formulár. Ďakujeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore