Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zážitkový wellness pobyt v luxusnom Hoteli Hills****

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martina Smaržiková

Dobrý deň, chcem sa spýtať, keď si zakúpim dnes voucher a zaplatím prevodom až pozajtra, nebude problém? Taktiež potrebujem vedieť, či je voľný termín na 29.3.-30.3.2014 pre 2 osoby a jedno 8-ročné dieťa. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina, nie nebude to problém, je to v poriadku. Ohľadom voľného termínu sa môžete informovať priamo v danom hoteli.

Ivka

Nevedela som sa dostat do hodnoteni a tak pisem moju skusenost sem. V lete sme boli v hoteli Hills vdaka zlavomatu a bolo uzasne, krasne izby, mily a ochotny personal, krasna restauracia i s terasou, vynikajuce jedla a wellness na velmi slusnej urovni sauny, bazeny, oddychova miestnost a vírivka, tenisovy kurt ci biliard . Urcite tento hotel odporucam ako jeden z mala na SVK a raz sa tam urcite vratime, dokonaly oddych.

Recepcia hotela HILLS****

Dobrý deň Ivka, ďakujeme Vám za kladné hodnotenie hotela. Sme radi, že sa Vám u nás v Starej Lesnej páčilo a že ste si oddýchli.
Budeme sa tešiť, keď sa nám niekedy v budúcnosti vrátite.

lenka

dobry den chcem sa spytat aka by bola konecna cena za 3 dospele osoby a 1 dieta do dvoch rokov. dakujem

Recepcia hotela HILLS

Dobrý deň Lenka, konečná cena pre 3 dospelé osoby a 1 dieťa v postielke alebo medzi rodičmi, by bola na 2 noci na izbe Lux 209 €.

Renáta Nemčková

Dobry den chcem sa opytať či cena pobytu je pre dve osoby a či je volne od 14–16.2 2014. Ďa­kujem.:-)

Recepcia hotela HILLS

Dobrý deň, pani Nemčková, áno, cena je pre 2 osoby a od 14.-16.2.2014 už máme plné kapacity. Kontaktujte nás, prosím na e-mail recepcia@hotel-hills.sk a pomôžeme Vám vybrať si iný termín.

Tana Tana

Je mozne sa ubytovat aj v apartmane? , samostatna spalna. Aky by bol priplatok?Dakujem

Recepcia hotela HILLS

Príjemný deň pani Táňa. Samozrejme dá sa ubytovať na základe kupónu aj v apartmáne. Príplatok za apartmán je v prípade 2 nocí 76 €, v prípade 3 nocí 109 € a v prípade 5 nocí 175 €.

Soňa

Zdravím, prosím info, v akej sume je doplatok za večeru?

Zlavomat.sk

Pekný deň Soňa.
Ak si zakúpite kupón máte možnosť výberu a lá Carte v hotelovej reštaurácii so zľavou 10%. Ak by ste si predsa len chceli zakúpiť večere dopredu stojí to 13,90 €/deň ale nie je už taký výber ako pri a lá Carte.

Palo

Dobrý deň,

v popise zľavy je uvedené, že ide o ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, ale nikde nie je exaktne napísané, že ide o pobyt pre dve osoby. Keďže som detailista, chcem sa len uistiť, že ide o pobyt pre dve osoby, správne?

Zlavomat.sk

Pekný deň Palo.
Keď si kliknete na položku kúpiť za je tam táto informácia uvedená a taktiež aj v kalkuláciách. Ide o pobyt pre dve osoby.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore