Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

99 eur za 3 dňový pobyt pre dvoch v hoteli TERMÁL*** Vyhne. Jedinečný wellness, výborná lyžovačka, alebo SILVESTER plný zábavy!

4,5 / 5 Hotel TERMÁL*** Vyhne  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Veronika

Dobrý deň!
Aký je príplatok na stravu pre 3-ročné dieťa?
Kde zistím, aký máte cenník procedúr? Na Vašej stránke som to nenašla.:-)

Zľavomat

Dobrý deň, všetky masáže a SPA procedúry nájdete spolu s opisom na stránke Hotel Termal Vyhne, v albume wellnes&spa.
Cena pre dieťa do 15 r. za polpenziu je 8€ na deň.
Prajeme krásny pobyt!

Jaroslava Šidlová

dobry deň chcem sa opytať ako je možne,že mate volne izby ked ja som si kupila už v oktobri 2 kupony a ked som si chcela rezervovat izbu už ste mali všetky vikendy obsadene až do 31.3.a teraz mate v ponuke že sa to da využiť aj cez vikend do 21.2.ja som musela tieto dva kupony vratiť nakolko neboli už volne izby.Nie je to od Vas ferove a som z Vas sklamamá lebo som to chcela dať ako vianočny darček.Teraz ste zdvihli cenu o 10€ a zrazu mate aj volne izby.Hambite sa za klamstvo!

Zľavomat

Dobrý deň,
hotel nám vždy uvoľní iba určitý počet izieb na pobyty cez víkend. Mal dopredu viazané kapacity pre iných obchodnych partnerov, teraz sa nejaká kapacita uvoľnila.
Cenu sme nezdvihli. Predtým sa nám podarilo dohodnúť zľavu 60%, teraz sa nám podarilo dohodnúť, žiaľ, zľavu iba 55%.
Snažíme sa robiť veci transparentne a dohadovať kvalitné akcie pre našich zákazníkov. Príjemný deň

Monika

Dobrý deň, chcela by som kupón využiť na Silvestra ale tu už pán písal, že nie je voľné ubytovanie..... alebo možno je… máme 15 r. syna a koľko sa platí za priplatenie 1 osoby s polpenziou a vstupom do wellnessu? Ďakujem pekne

Zľavomat

Dobrý deň Monika, info o voľných termínoch a príplatku za prístelku získate najlepšie priamo na tel. č. hotela. Prosím, informujte sa vopred, kupón potom odporúčame uhradiť platobnou kartou (príde Vám okamžite) alebo vkladom na náš účet (pri tomto spôsobe platby nás však treba kontaktovať, aby sme Vašu platbu overili).
S kupónom platí neobmedzený vstup do wellness pre všetkých ubytovaných na izbe (v čase od 10 do 22 hod.)
Za polpenziu pre syna doplatíte 8 eur/deň.
Prajeme pekný pobyt

Zuzana Kujovičová

Dobry den, zakupila som kupon na Silvestrovsky pobyt vo Vyhniach, platba bola realizovana bankovym prevodom, nakolko nemam kartu na online platbu. Rezervovala som si pobyt od 30.12., potrebuju odo mna na recepcii cislo voucheru. Stihne mi do zajtra voucher prist?
Nepomohlo by, keby som Vam poslala prikaz z banky?

Dakujem za odpoved

Zľavomat

Dobrý deň Zuzana,
kupón Vám dokážeme zaslať až po pripísaní platby na náš účet. Pre urýchlenie, prosím, kontaktujte našu zákaznícku podporu zlavy@zlavomat.sk. V prípade, že platba ešte nebude pripísaná na náš účet, pomôžeme Vám nájsť iné riešenie.
Ďakujeme a prajeme skvelý silvestrovský po­byt!

Zľavomat

Prosím, zašlite nám na našu zákaznícku podporu aj výpis z banky v prípade, že by sme platbu neevidovali ešte ani zajtra ráno.

Zuzana Kujovičová

Poslala som Vam ho na zlavy@zlavomat.sk. Ak by som uhradila sumu priamo na vasej pobocke, prvu platbu mi poslete naspat?

Zľavomat

Dobrý deň,
áno, bude to zrejme najlepšie riešenie.
Vytvorte novú objednávku, peniaze vložte v banke priamo na náš účet a zadajte aj variabilný symbol k objednávke. Informujte nás potom na zlavy@zlavomat.sk, aby sme druhú platbu overili, pretože pri priamom vklade sa kupón automaticky neodošle.
Peniaze za prvú platbu Vám vrátime späť na Váš účet do 14 dní od ich prijatia.
Komplikácie pri úhrade tohto kupónu nás mrzia, veríme však, že silvestrovský pobyt bude stáť za to :)

Zuzana Kujovičová

Len mam este maly problem… pri dalsej objednavke uz nemam na uplatnenie kredity, ktore sa zahrnuli do prvej objednavky. Co s tym?

Zľavomat

Kredity uplatnené pri prvej objednávke Vám budú automaticky vrátené pri stornovaní kupónu.

Emil

Dobrý deň, mám synov 13 a 15, platí aj pre toho staršieho pobyt zadarmo?

Zľavomat

Dobrý deň Emil,
ubytovanie na prístelke majú zdarma deti, ktoré ešte nedosiahli vek 15 rokov. V opačnom prípade sa považujú už za dospelé osoby.
Pekný pobyt

Patrik

dobry den,,ked pojdem s detmi 9,7,maju zdarma aj wellnes,alebo treba doplacat?

Zľavomat

Dobrý deň Patrik,
pre deti doplácate iba stravu.
Neobmedzený vstup do wellness platí pre všetkých ubytovaných na izbe (v čase od 10 do 22 hod.) :)
Krásny pobyt

maja

predpokladam, ze masaze nie su v cene zlavy, co vsetko je v cene zlavy z welnes? dakujem

Zľavomat

Neobmedzený vstup do wellness zahŕňa bazén s termálnou vodou, bazén s termálnou vodou a vodnými atrakciami (perličky, chrliče, bublinky..), 3 sauny, teppidárium, Kneippov kúpeľ, hydromasážny box, ochladzovací bazén. Za príplatok sú procedúry, ktoré si treba objednávať – masáže, zábaly, pedikúra, spa-procedúry-hydromasážne vane- špeciálne soľné a bylinkové kúpele, atď…
Hotelové wellness je skutočne luxusné a krásne, poskytuje nadštandard a po rekonštrukcii hotela je aj priestranné.
Pekný deň

Zuzana Borková Mikuskova

Je možne ked máme tri deti vo veku 10,12 a 3 roky že to trojročne dieta by nemalo narok na ložko aj stravu a mohlo by ist s nami ked je písane že max.2 deti maju ubytovanie zdarma?

Zľavomat

Dobrý deň Zuzka,
áno, pokiaľ pre najmladšie dieťatko nepotrebujete prístelku ani stravu, nič nedoplácate. Pre staršie deti budete mať s kupónom 2 prístelky zdarma. Stravu už treba doplatiť na mieste (v hodnote 8 eur).
Prajeme pekný pobyt

Kvasnička Patrik

Dobrý deň
Máte ešte volné na termín 31.12.2011 – 2.1.2012

Zľavomat

Dobrý deň,
info o aktuálne voľných termínoch získate na tel. č. hotela + 421 45 678 76 11, +421 918 570 4­55 alebo na e-maile recepcia@termalvyhne.sk
Prajeme krásnu dovolenku

Kvasnička Patrik

Zaplatil som , prišiel mi voucher, rezervoval som si to (telefonicky aj mailom) na zmienený termín , nedostal som potvrdenie tak som tam volal a povedali mi že bohužial už nemajú pre nás izbu. Po dlhšej „debate“ sa zrazu jedna našla no potvrdenie o tom nemám , len ústne .
Na email neodpovedajú tak tam budem musieť volať znova aby sme sa tam netrepali nadarmo.
ČO JE TOTO ZA HOTEL????

Kvasnička Patrik

Dá sa platba stornovať?

Zľavomat

Ak pre Vás našli izbu, Vaša rezervácia platí. Hotel má vyhradenú kapacitu pre ubytovanie pre hostí so zľavovými kupónmi a určitú časť pre ubytovanie pre hostí bez týchto kupónov. Na Váš e-mail budú určite reagovať ihneď, ako sa k nemu dostanú. Po spustení akcie ako je táto bývajú naši partneri zahltení telefonátmi a e-mailami od zákazníkov, preto Vás poprosíme o trpezlivosť.
Samozrejme, do 7 dní od uhradenia kupónu máte nárok na jeho stornovanie a peniaze zaň Vám vrátime v plnej výške. V takom prípade kontaktujte našu zákaznícku podporu zlavy@zlavomat.sk a takisto Vás poprosíme, aby ste o stornovaní pobytu informovali aj samotný hotel, ktorý s Vami počíta.
Ďakujeme

Kvasnička Patrik

Volal som tam a malo by to byť v poriadku. V priebehu dňa mi vraj pošlú potvrdenie. Tak uvidíme…

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore