Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

114 eur za 3-dňový pobyt pre DVOCH vo Villa Betula. Nádherná príroda, komfortné ubytovanie a množstvo atrakcií pre deti aj dospelých v rodinnom penzióne na Liptove! Zľava 52%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Veronika

Dobrý deň,
rada by som sa opyýtala, či je možné zapožičať si detskú postieľku a koľko by to stálo na 2 noci. Platí sa nejaký doplatok za 1,5 ročné dieťa (strava,služby,­..)?Ďakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Je možné si zapožičať detskú postieľku na dve noci spolu za 5€
Ostatné služby treba pre dieťatko, ako napr. strava, doplatiť. Ale predpokladám že stravu pre 1,5 nebude problém zabezpečiť :-)
prajeme pekný deň

Erika Vojakovičová

Dobrý deň, je voľný termín 10. – 12.2. pre 4 osoby (2× 2 osoby)? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Erika,
aktuálne info o voľných termínoch získate na tel. č.:0907/812 327 a 044/559 8464 alebo na e-mailovej adrese villabetula@villabetula.sk
Ďakujeme a prajeme pekný pobyt

Majka Školková

Vzťahuje sa zľava aj na veľkonočné sviatky?
Majka

Zlavomat.sk

Majka, platnosť kupónu je do 31.5.2012 – okrem termínu od 5.4. do 9.4. 2012, o dostupnosti akéhokoľvek termínu sa však treba informovať vopred najlepšie na tel. č. 0907/812 327 a 044/559 8464.
Peknú dovolenku

Edita Buckova

dobry den. chcem sa spytat, ci je mozne si vo vasom penzione dat urobit aj masaz tela. a ci je sauna a vyrivka k dispozicii cely den, alebo len v urcitych hodinach. dakujem.

recepcia

Dobry den p. Edita,
ano, je moznost dat si urobit masaz tela v nasom penzione. K dispozicii mame externeho masera, ktoreho je potrebne objednat vopred. Cennik masazi najdete aj na nasej stranke. Virivka a saunu je k dispozicii pocas celeho dna. Tesime sa na Vasu navstevu

mima

dobrý deň, aká by bola cena pre 2 dospelých, 1 dieta do 3 rokov…to je bezplatne, a 2 deti vo veku 5 rokov…je uvedene, že je tam doplatok 26EUR..je v tom priplatku aj strava??
a ta cena plati aj pre apartmany, alebo len pre izbu 2+2??
dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Mima,
kupón platí pre ubytovanie v 2-lôžkových izbách. O možnosti doplatiť za pobyt v apartmáne sa, prosím, informujte priamo na tel. č. hotela.
Doplatok 26 eur za 2 noci pre jedno dieťatko staršie ako 3 roky zahŕňa ubytovanie na prístelke a polpenziu.
Prajeme pekný pobyt!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore