Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálny obraz z vlastnej fotografie

4,8 / 5 Chillix - reklamná agentúra Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Natálka

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať či je možná tlač naskenovanej fotografie ? Ak by nebola taká kvalitná dalo by sa to nejako upraviť ? Ďakujem Vám za Vašu odpoveď.

Chillix - kreatívne ostrá reklama

Dobrý deň, ideálne je tlač fotografie zo súboru priamo z fotoaparátu. Ak však originálny obrázok nemáte a máte iba samotnú fotografiu a chcete mať čo najvyššiu kvalitu tlače, odporúčame fotografiu prefotiť cez digitálny fotoaparát alebo zrkadlovku. Môžeme sa však dohodnúť aj tak, že nám fotografiu zašlete poštou, my vám ju zdarma prefotíme zrkadlovkou a zašleme spolu s hotovým obrazom na vašu adresu. Skenovanie fotiek síce rieši problém, ale stráca sa pri ňom kvalita, čo sa odzrkadlí pri samotnej tlači. V prípade ďalších otázok nám neváhajte zavolať na telefónne čísla uvedené v kontaktoch.

Tina

Dobry den, chcela by som sa opytat, ak by sme mali zaujem i o retus danej fotografie, bolo by to mozne? Pocitame, ze to bude za nejaky priplatok. Dakujem za Vasu odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tina. Úpravu fotiek máte v cene kupónu. Pekný deň

renatka

Dobry den, mohli by ste mi poradit ci fotka z rozmerom 2048×1536 je postacujuca na fotoplatno s rozmerom 120×70 a ci je mozne upravit foto (su tam cervene oci).

Chillix - kreatívne ostrá reklama

Dobrý deň, ideálny obrázok na tlač fotky na plátno je minimálne 1MB. V prípade, že ste si neni istá kvalitou fotky, zašlite nám ju e-mailom a my vám poradíme či sa hodí na požadovaný rozmer obrazu. Obrazy vždy pred tlačou kontrolujeme a prípadné červené oči kontrolujeme. Ďalšie úpravy vždy konzultujeme so zákazníkom.

zuz

je mozne aj tlac kolaze na platno?

Chillix - kreatívne ostrá reklama

Dobrý deň, samozrejme je možná aj tlač koláže. Výber obsahu obrazu je na Vašej fantázii. Odporúčame však zvoliť správnu veľkosť obrazu, pretože veľa fotiek na menšom obraze môže spôsobiť, že fotky budú malé. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore