Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kalendár na rok 2013 s vlastnými fotkami

4,3 / 5 BEKI design, s.r.o. Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Lucia

Dobrý deň,

CHcela by som sa spýtať na kalendár 28-stranový dvojtýždňový, ak si tam chcem pridať fotky, tam mi vypisalo aby som pridala 55fotiek, to na jednej strane budu 2 fotky?Ďakujem

BEKIdesign s.r.o.

Ano, na stranke: http://www.beki.sk/najfoto/index.php?id=kalendare je nahlad uvedeneho kalendara.
dakujeme

lucia žemberová

dobrý den
kolko je poštovné
dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lucia.
Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte varianty kúpy. Sú tam varianty aj s poštovným aj bez. Cena s poštovným je cca o 2 eurá vyššia.

Pekný deň

Katarína Dritomska

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sada niečo dopísať do toho stolového kalendára ako napr výročia
dakujem za odpoveď

BEKIdesign s.r.o.

Dobry den, Ano, ale je to sluzba naviac, mozete nam popis zaslat emailom. Cena sa potvrdi dodatocne, v zasade sa pohybuje od 3,– 5,– eur podla poctov zvyrazneni.

Monika

Dobry den
Mam 2 vouchery na 2 rovnake kalendare. Obsah, cize foto chcem v kazdom kalendari ine.
Nahram foto pre jeden kalendar, vyplnim policko kde zadam kupon, potvrdim a potom mi to dovoli vytvorit este dalsi kalendar s dalsimi fotkami?
Alebo ak chcem uplatnit dva vouchery v jednej objednavke, cize platit len jedno postovne je nutne vytvorit uplne 2 identicke kalendare?

Vdaka za odpoved.

BEKIdesign s.r.o.

Dobry den, Staci to poslat v jednej objednavke ale je potrebne uviest obidva cisla kuponov a do poznamky uvedte popis, ze si objednavate 2ks rovnakych kalendarov. V tom pripade budete mat len jedno postovne.

miroslava

dobry den. Chcela by som kalendar A4, ale motiv univerzal, ktory mate pripraveny pre A3. da sa to? Chcela by som aby boli dni a mena uplne dole v rade, nevadilo by ze su mensie.

BEKIdesign s.r.o.

Dobry den, da sa to, uvedte to prosim do poznamky ;-)

Jarka

dobry den. cena 4,80€ plati pre vsetky typy kalendarov? dodatocne sa uz nic nebude doplacat?
dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarka. keď si pozriete varianty kúpy (kliknutím na zelené políčko kúpiť za…) uvidíte, že cena je závislá od veľkosti kalendáru a počtu jeho strán. Tam si môžete vybrať kalendár aký chcete v akciovej cene.

Pekný deň prajem:)

dominika

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať do kedy platí akcia na kalendare? pretoze je tu odpocitavanie casu do 16.12 a potom je napisane aj do 16.02.2013. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dominika. Kupón si môžete zakúpiť ešte cca 14 hodín. Už zakúpený kupón musíte využiť do 16. 2. 2013 inak prepadne, čo dúfam nedovolíte:)
Pekný deň.

miroslava

Dobry den. Na kalendar A4 sa da pouzit len motiv univerzal? Neda sa niekde vidiet lepsi nahlad strany kalendaru, trebars aj bez foto?
dakujem

BEKIdesign s.r.o.

Dobry den, Pre kalendar A4 je pripraveny len motiv univerzal. Na stranke – http://www.beki.sk/najfoto/index.php?id=kalendare, je nahlad titulnej a jednej vnutornej strany.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore