Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Intenzívne kurzy v Bratislavskej boxerni pre každého

4,6 / 5 Bratislavská Boxerňa Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Marika

Dobrý deň,
túto akciu som nedávno objavila a zaujalo ma to. Vzhľadom na to, že ženský tréning je už vypredaný a ostal tu špeciálny zmiešaný dopoludňajší tréning s individuálnym prístupom, o ktorom si myslím, že možno ako úplnej začiatočníčke by bol fajn. Len neviem, či ho rezervovať, nakoľko je tam písané, že najskorší možný začiatok je o 7.00, no kvôli mojím pracovným povinnostiam, by som ho potrebovala začať skôr – o 6.30 (prípadne 6.15). Je to možné?

michal

Zdravím
Bohužiaľ časy tréningov su pevné.
Za porozumenie
Ďakujeme
Team Boxerna
Ale dá sa pridať aj na ten ženský čas a vyriešime to klubovo nie cez zlavomat…
Poprípade mi zavolajte 0903551657

Lubica

Dakujem. :)

Lubica

Asi som sa zle vyjadrila. Pisete, ze zlava sa nevztahuje pre zakaznikov, kt. uz raz podobnu zlavu vyuzili. Tak sa pytam, ci si mozem kupit kupon na aktualne cvicenie, ak som si sice v minulosti podobne kupila, ale nevyuzila. Dakujem.

Zlavomat.sk

V tom prípade áno:)

Lubica

Dobry den.
Minuly rok som si zakupila voucher na 5 kondicnych cviceni v bratislavskej boxerni. Zial, nemohla som vyuzit. Pisete, ze toto cvicenie je pre novych zakaznikov. Mozem ho vyuzit? Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Lubica. Bohužiaľ nie, týmto kupónom skončila platnosť 17. 9. 2013.

Romana

Zdravim. Kupila som si kupon na zensky trening a rada by som sa zaregistrovala cez rezervacny system, ako pisete v podmienkach. Ked som si vsak klila na odkaz, nenasla som tam ziadny link, kde by som sa mohla zaregistrovat – boli tam len stare registracie z 13.1.2014.
Mozete mi prosim poradit?
Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Romana. Ospravedlňujeme sa vám, boxerňa má problém s rezervačným systémom. Prosím rezervujte sa emailom na: bratislavska.boxerna@gmail.com.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore