Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Penzión Na Trojici v srdci Banskej Štiavnice

3,4 / 5 Penzión na Trojici*** Banská Štiavnica (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Beata

Dobrý deň,
chcem len pripomenúť, že som si včera zakúpila 2 kupony. Volala som do penzionu. Pan majitel bol veľmi neochotný. Ze vsetko maju obsadene, mozem si max take terminy vybrat, kt nam nevyhovuju alebo to prepadne. Naco sem dali dalsiu ponuku, kde este ludia nevedeli z predchadzajucej akcie vycerpat kupony??? A tu v podmienkach uvadzate, ze kupon nie je mozne vyuzit od 18.4. do 21.4. a on zase tvrdil ze to je jediny volny termin. Dakujem za takuto ponuku. Teraz by som to najradsej vymenila za nijaky iny pobyt.

Zlavomat.sk

Pekný deň Beáta. Samozrejme zakúpený kupón vám môžeme stornovať a vrátiť naspäť peniaze. Stačí ak nám napíšete email na podpora@zlavomat.sk.

Michaela

ďakujem za diplomatickú odpoveď čo iné saom mohla očakávať

Michaela

Mám záuje o relax v Banskej Štiavnici hneď by som si ho zakúpila ako aj kolegyňa len ma zarazila a aj znechutila informácia doplácania 10 eur na osobu v prípade využitia kupónu cez víkend, čo hodnotím ako zavádzajúcu ponuku z Vašej strany. (penzión na trojici v srdci Banskej Štiavnice). je až toľko záujemcov, aby ma víkendový pobyt vyšiel cez 140 eur v Banskej Štiavnici?

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela. Ďakujeme za príspevok. Určite sa nejedná o zavádzajúcu ponuku nakoľko je to v texte jasne (zvýraznené) napísané. Vo veľa zariadeniach je v cenníkoch cena cez týždeň iná ako cez víkend.

Juraj

Preco je k ponuke propagacia na Salamndra resort, ked Skalka a Krahule su blizsie? Keby bol v cene pobyu zlava na skipass tak to chapem, alebo sa mylim?

Zlavomat.sk

Pekný deň Juraj. Ďakujeme za upozornenie upravili sme si ponuku.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore