Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kruhové cvičenie na chudnutie a formovanie postavy

4,3 / 5 MR študio Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Ludmila Kristofikova

Mam otazocku keby som si zakupila tu neobmedzenu mesacnu permanentku da sa vyuzit iba do toho 31marca?

Zlavomat.sk

Pekný deň Ludmila. Neobmedzená mesačná permanentka (využiteľná len počas obdobia platnosti kupónov, je platná maximálne do 31. marca 2014)

M

Iba deklarovaná zľava nie je žiadnou výhodou!!
Nech si každý urobí názor podľa seba.

dana

Ja chodím do spomínaného ženského fitka, som maximálne spokojná…výborná atmosféra, profesionálny prístup trénerky, výborný relax pre ženy všetkých vekových kategóríí. ODPORÚČAM VŠETKÝM!

Katarina

Dobry den,rada by som sa zapojila do diskusie o MR studiu.Trenerka je velmi profesionalna,mila ku zakaznikom!!!!!!!Re­ci o nekorektnosti su zavadzajuce.

M

Pre Zlavomat: Ak deklarujete počet neobmedzených vstupov – t.j. možno absolvovať aj niekoľko 30 minutových vstupov za deň?

Zlavomat.sk

V rámci kupónu je možné absolvovať jedno cvičenie denne.

M

Ešte raz: Z odpovede Zľavomatu vyvstalo:
Neobmedzená permanentka zakúpená cez Zľavomat za 19,90 eur = 1 cvičenie/vstup LEN 30 min.
Neobmedzená permanentka zakúpená vo fitku za 33 eur =aj viac cvičení/vstupov za deň na aj viac ako hodinu.

Permanentka na 10 cvičení zakúpená cez Zľavomat za 15,90 eur = 1 cvičenie/vstup LEN 30 min.
Permanentka na 10 cvičení zakúpená vo fitku za 33 eur = 1 cvičenie aj viac ako hodinu.

Nech si každý urobí vlastný názor na „výhodu“ zľavy!

O prístupe MR studia fitness klube svedčí aj vaše vyjadrenie: „…ak ste nespokojná nech sa páči hľadajte iné fitko“. Namiesto toho, aby ste sa naozaj snažili o korektnosť a na základe aj negatívnych reakcií o zlepšovanie služieb tak „vyháňate“ zákazníkov.

Zlavomat.sk

Este raz – neobmedzena mesacna permanentka je na neobmedzeny pocet vstupov na kruhove cvicenie, ktoreho doba trvania je 30 min. Partnerka Vam navrhla variantu kupy permanentky za cennikove ceny, v pripade, ze si prajete dobu vo fitnesscentre predlzit na 60 min, kedze na 60min vstup sa nasa ponuka nevztahuje. Z nasho pohladu to povazujeme za ferovy navrh.

M

Veď práve, keď si tak kúpite permanentku primo za 33 eur môžete tam byť hodinu.

MR

V MR studiu fitness klube môžete pri kúpe mesačnej permanentky za 33€ byť časovo neobmedzene,čiže aj viac ako hodinu a dokonca aj dva krát denne. Prosím Vás nespochybňujte moju fexibilitu a ku klientkam som vždy korektná! Zľavomat je moja forma reklamy a ak ste nespokojná nech sa páči hľadajte iné fitko ďakujem MR a ak chcete bližšie informácie kontaktujte ma osobne

M

Ospravedlňujem sa, ale potom tu nie je žiadna výhoda! Podmienky tiež nie sú jednoznačne určené. Ešte sa dá akceptovať, že cvičenie trvá 30 minút v prípade permanentky na 10 cvičení, ale pokiaľ uvádzate, že sa jedná o neobmedzenú permanentku Váš prístup sa javí ako nekorektný.

Zlavomat.sk

V ponuke je zvýraznené vľavo, že 1 cvičenie trvá 30 min, ci uz ide o mesacnu pemanentku alebo vstupy. Parnerka si uverejnila ponuku za ucelom marketingu a propagacie kruhove cvicenia, pri ktorom su dokazane ucinky uz po 30 min. Preto by tuto formu casovo nenarocneho trenigu prezentovala a dokazala aj svojim novym zakaznikom . Neberte to prosim teda ako zavadzanie a nekorektnost, MR studio je flexibilny k poziadavkam zakaznika, co je samozrejme aj 60min cvicenie namiesto standartnych 30 min, ale taketo cvicenie nie je predmetom nasej ponuky, preto v priapde zaujmu prosim navstivte MR studio osobne a na zakalde rozhovoru s trenerkou si mozete zakupit permanentku za cennikove ceny priamo na mieste.

Janka

Mám otázku – ak si kúpim neobmedzenú mesačnú permanentku za 19,90 – je tu napísané, že je to na 30 min. denne. Môžem si to upraviť tak, že by som chodila každý druhý deň na hodinu????

MR Studio Fitness Club

Preto je to na zľavomate,lebo sú tam stanovené podmienky pokiaľ chcete dlhšie vstupy treba si zakúpiť permanentku ďakujem MR

MR studio

Pri kúpe mesačnej permanentky a na 10 vstupov je obmedzená časom prosím denne len 30min.!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore