Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kurzy angličtiny a nemčiny

5,0 / 5 M.Z. - Jazykové kurzy v PRAXIDE Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Klára

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je kurz vhodný aj pre 14 ročné dievča a či neotvárate anglický konverazčný kurz?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Klára.
Kurz je vhodný aj pre 14 ročné dievča. Skúste sa prosím priamo na tel. čísle 0902 342 535 in­formovať o možnosti konverzačného kurzu.
Pekný deň

gabriela

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či klasický polointenzívny kurz pre začiatočníkov angličtiny otvárate aj skôr ako vo februárý terímín? a konverzačné jazykové kurzy máte aj pre falošných začiatočníkov?

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Gabriela.
Klasický polointenzívny kurz pre začiatočníkov angličtiny sa neotvára skôr ako vo februári, otvorený bude tak ako je napísané. Pre falošných začiatočníkov nemajú konverzačné jazykové kurzy.

Pekný deň :)

Roman Ágh

Dobrý deň, mám záujem o: 2) Konverzačný jazykový kurz angličtiny – stupeň mierne a stredne pokročilý, ale nevyhovuje mi februárový termín. Je možné prihlásiť sa na nejaký januárový kurz?

ďakuejm

Zlavomat.sk

Dobrý deň Roman. Konverzačný jazykový kurz angličtiny – stupeň mierne a stredne pokročilý by sa mal konať v januári. Máme chybu na stránke. Už pracujem na tom, aby to bolo zmenené. Každopádne na tento kurz je prihlásených málo ľudí, takže zatiaľ v jazykovej škole nevedia či sa bude naozaj otvárať. Najlepšie by bolo zavolať si tam takého 3 januára a dozviete sa viac. Môžete si kupón zakúpiť a prípade, že sa nebude kurz konať vrátime Vám naspäť peniaze. Pekný deň:)

Tímea Kováč

Chcela by som vediet ci klasicky polointenzivny kurz je vhodny aj pre uplnych zaciatocnikov, ktori este nikdy nestudovali dany jazyk?

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň, klasický polointenzívny kurz Aj alebo Nj pre začiatočníkov, ktorý je v ponuke, je vhodný pre úplných začiatočníkov, ktorý ešte daný jazyk neštudovali. 


začiatok od 4.2.2013
trvanie kurzu: 10 týždňov, 2×90 min. týždenne
Max. 10 študentov 


Anglický jazyk – začiatočník, Utorok – Štvrtok: 16:30 – 18:00
Nemecký jazyk – začiatočník, Streda – Piatok: 16:30 – 18:00 


Pekný deň prajem:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore