Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jediná skutočne bezbolestná operácia očí

4,9 / 5 Privátna očná klinika - OFTUM (3 pobočky) Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Dana Rovenská

Dobrý deň prajem,
chcela by som sa spýtať : nosím okuliare iba na čítanie a prácu pri PC( 1a3/4 )či by bola vhodná daná operácia aj pre mňa… ešte horšie vidím večer pri šoferovaní
Ďakujem
Ďakujem

s

Prosím vás, možno očakávať zlepšenie videnia aj v prípade tupozrakosti? (mám ďalekozrakosť oboch očí + tupozrakosť 1 oko)

Dr. Juhás ml, OFTUM

Dobrý deň prajem,


Ďalekozrakosť sa odstrániť dá, tupozrakosť ale ostane, videnie teda bude také ako je teraz cez ideálne okuliare. 


spozdravom
Ing. Anna Frimmelová

Prosím Vás, mohli by ste ma informovať, či je zákrok vhodný aj pre osobu vo veku 60 rokov, ktorá okrem toho, že neustále sa zvyšuje počet dioptrií, má astigmatizmus a či výsledky sú trvalého charakteru.

Dr. Juhás ml, OFTUM

Dobrý deň prajem,


meniace sa dioptrie na diaľku v takomto veku sú príznakom zmien v šošovke – treba prísť na vyšetrenie. 


ak sa jedná o dioptrie iba na blízko, potom laserová operácia nepomôže, riešením by mohla byť výmena vnútroočných šošoviek za umelé.
Zuzana

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či je možné uskutočniť operáciu aj keď som v 16. týždni tehotenstva.
Ďakujem

Dr. Juhás ml, OFTUM

Dobrý deň prajem,


čiste z technického hľadiska by to nemal byť problém, napriek tomu ale odporúčam predsa len sústrediť sa na bábätko, dioptrie počkajú. 


:-)
Daša

Dobrý deň.
Premýšľam nad operáciou a rozhodujem medzi excimerovým laserom a Z-lasik crystal plus.Je to veľa peňazí a tie rozhodujú tiež.Viem,že zdravie je najdôležitejši­e,preto veľkú rolu zohráva práve Švajčiarska presnosť femtosekundového lasera pre garanciu doživotia,ale otázka znie,čo pod týmto pojmom rozumiete,garan­tujete.

Dr. Juhás ml, OFTUM

Dobrý deň prajem,


1.po operácii femtosekundovým laserom je miera regresie (znova pribúdanie dioptrií na rohovke v priebehu rokov) štatisticky nižšia ako pri klasických povrchových operáciách.
2. Presnosť výsledku je vyššia, výsledok rýchly,vieme to zmerať v podstate na druhý deň, kďežto u povrchových operáciách musíme čakať na ukončenie hojenia, to niekedy trvá aj pol roka, kým vieme povedať, že výsledok je taký a taký.
3. Nuž a napokon aj samotná reoperácia pri zlasiku je jednoduchšia, znova bezbolestná a s rýchlym výsledkom. 


To všetko dáva dobré predpoklady na neobmedzenú garanciu laserovej operácie. Pochopiteľne, prípadná reoperácia má zmysel len ak je bezpečná, neohrozuje rohovku a ťažkosti, ktoré má odstrániť, nemajú pôvod v nejakom ochorení oka, ako je napr. sivý zákal, glaukóm, ochorenia sietnice, ale na rohovke. 


Rohovka je tým miestom, na ktorom robíme lasermi úpravy a tieto aj garantujeme, dajú sa merať, sledovať v čase. Ostatné štruktúry oka sa môžu meniť vekom a chorobami, kedy a v akej miere sa predpovedať nedá, jediná istota je, že sa tak určite stane. 


prajem pekný deň
Stano

Dobrý deň,
kupón zahŕňa operáciu oboch očí, existuje možnosť operácie iba jedného oka. Aká je cena v tomto prípade?
Ďakujem

Dr. Juhás ml, OFTUM

Dobrý deň prajem, ideálne by bolo najprv oko vyšetretiť a ak bude vhodné na laserovú korekciu potom by ste si zakúpil kupón na jedno oko. Jednostranné dioptrické chyby môžu byť výsledkom ochorení rohovky a naopak zasa príčinou tupozrakosti. Potom sú možnosti riešenia laserovou operáciou limitované.

Viera

Dobry den
Chcela by som sa opytat, aky je casovy rozsah medzi prvym vysetrenim , samotnou operaciou a kontrolou. Zijem v zahranici a chodim domov na Slovensko vacsinou len na par dni, tak by ma zaujimalo, kolko casu je potrebne si na toto rezervovat.
A ste otvoreni i medzi vianocnymi sviatkami?
Dakujem

Dr. Juhás ml, OFTUM

Dobrý deň, pri tejto operácii je výhodou rýchla rekonvalescencia, kontrola je na druhý deň, ak je všetko v poriadku, môžete cestovať do zahraničia, videnie je ostré. Vyšetrenie a operácia sa dá urobiť súčasne v jeden deň. Medzi sviatkami budeme operovať v BA vo štvrtok 27.12. v KE piatok 28.12.
pekný deň prajem,

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore