Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

26 eur za 2-hodinový privátny vstup pre DVOCH do luxusného relax centra v hoteli Premium****. Skvelý darček pre vás a vášho partnera nielen na sviatok Valentína. Zľava 53%!

4,5 / 5 Premium**** business hotel bratislava Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jana Oravcová

Dobry den, rada by som vedela, ci je mozny vstup s dietatom a aka je cena na hodinu. Dakujem.

Kresanek Jan

Dobry den prajem pani Jana, vstup je mozny s dietatom, ak chcete ist s nim aj do sauny, treba povedat pri rezervacii, aby sme nastavili saunu suchu na 60st., kedy mozu saunu absolvovat aj male deti. cena za hodinu je 14€/os pri doobjednani.

Sylvia

Dobry den, chcem sa opytat ci sa da doobjednat este jedna hodina a co by to stalo. A este ci mozu ist styria ludia na dva kupony na ten isty termin.....dakujem!

Kresanek Jan

Dobry den prajem Sylvia. Styria ludia na dva kupony mozu ist naraz na ten isty termin, len je to potrebne povedat pri rezervacii, aby sme vedeli pripravit priestor.
Hodina sa da doobjednat a cena je 14€/os.

Jozef

Dobrý deň,
túto zľavu sme využili už v minulosti a boli sme maximálne spokojní. Všetko, od samotného wellness centra cez obsluhu na recepcii až po obsluhu v reštaurácii bolo na profesionálnej úrovni. Už teraz sa teším na ďalšiu návštevu. Vrelo odporúčam všetkým, vzhľadom na úroveň poskytovaných služieb ide naozaj o bezkonkurenčnú ponuku. 


Mam iba 1 otázku: Je možné nejakým spôsobom využiť Voucher na zľavu pri ďalšej návšteve, ktorý sme dostali pri využití tento zľavy v minulosti ? 


Ďakujem.
Kresanek Jan

Dobry den prajem Jozef, uprimne ma tesi, ze ste sa u nas citili prijemne. Voucher, ktory ste ziskali v minulosti mozte samozrejme uplatnit. Dakujem

Michaela

Dobrý deň prajem, prosím Vás, zaujímalo by ma, či je k vírivke a saune okrem plachty poskytnutá aj osuška, prípadne župan, papuče.. A či je welcome drink gratis v reštaurácii podávaný len v prípade konzumácie nejakého jedla. Ďakujem pekne, tešíme sa na návštevu :)

Kresanek Jan

Dobry den prajem, okrem plachty poskytujeme zupan, osusku aj jednorazove papuce. Welcome drink je gratis poskytovany v restauracii po navsteve Relaxu. Nie je podmieneny stravou. Tesime sa na Vasu navstevu.

Renáta Palšovičová

Dobry den,
chcela by som sa opytat, ci mozu ist naraz styri osoby? myslim tym kupu dvoch kuponov pre styri osoby, ktore by sme chceli vyuzit vsetky styri slecny naraz. Dakujem!

Kresanek Jan

Dobry den prajem, mozu ist naraz aj styri osoby, tak ako ste napisali. Len je to potrebne nahlasit pri rezervacii.

Ju Mi

Podobnú zľavu som pred časom u Vás využil a bolo to fantastické!! Odporúčam všetkým. 


Dakujem za príjemné chvíle strávené u Vás.


Kresanek Jan

Dobry den prajem, velmi nas tesi Vas pozitivny zazitok, radi Vas opat privitame.

Lenka

Aký by bol doplatok za ubytovanie na 1 noc pre dve osoby ?

Kresanek Jan

Dobry den prajem, doplatok na jednu noc je 66,– €, v dnoch pia, so, no 52,–€ – cena je s ranajkami, 10%do rest., wifi, parkovanie vo dvore a dalsimi sluzbami

veronika429

Chcela som sa opytat, ci je v cene je zahrnuty aj volny vsupt do virivky, finskej sauny, sauny a ci je to mozne absolvovat kombinovane vsetko.Dakujem

Kresanek Jan

Dobry den prajem, v cene je zahrnuty vstup do vsetkych troch priestorov – sucha sauna, parna sauna, virivka. Je mozne absolvovat v ramci jedneho vstupu vsetko naraz kombinovane.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore