Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Fantastický wellness pobyt na PREDNEJ HORE

PENZIÓN** Predná Hora Lubeník  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
gitka

dobry den! dakujem za odpoved.. ešte sa chcem opytat akou formou sa zaplati za dceru tu dospelu?? tu si objedname poukazku a pre nas a telefonicky si potvrdime k tomu starsiu dceru?? dakujem

Zlavomat.sk

Áno, môžete telefonicky oznámiť obe dcéry, aby ste mali izby nachystané ako treba. A doplatok za 18 ročnú uhradíte priamo na mieste na recepcií. Pekný deň

gitka

Dobry vecer! chcem sa opytat aka by bola cena pobytu ak mame už jednu dospelu dceru 18 rocnu a druha 12 rocna a radi by sme ich brali so sebou . dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Gitka. 12 ročnú dcéru máte ešte zdarma. Za pobyt pre 18 ročnú dcéru zaplatíte 62€. A v cene bude mať 2× ubytovanie, 2× plnú penziu, vstup do vodného a vitálneho sveta a jednu masáž. Bude ubytovaná v jednolôžkovej izbe. Pekný deň:)

Michaela

Dobry den ako sa lisi ubytovanie v kolibe a v penzione. Dakujem Misa

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela. Povedala by som, že ubytovanie na Kolibe je skôr pre rodiny prípadne skupinku ľudí. Možno v Kolibe je viac súkromia.
Prikladám aj linky priamo na ubytovanie aby ste si to porvnali a pozreli fotky aj Penziónu aj Koliby. 


http://www.prednahora.sk/sk/penzion
http://www.prednahora.sk/sk/koliba


Pekný deň:)
Miroslava

Dobrý den,mám záujem o pobyt,no neviem presne ktorú variantu by sme využili…dá sa kupit pobyt za 89 E a keby sme si potom vybrali pobyt od piatku do nedele doplatili by sme 10 E?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Miroslava.
Bohužiaľ víkendové pobyty sú už vypredané.
Pekný deň

Erika

Dobrý deň,

chcem sa opýtať, či je možnost objednať sa na klasickú masáž počas pobytu, resp. či máte aj maséra v prípade záujmu. Ak áno, aká je približná cena.
Zároveň sa chcem opýtať, aké sú možnosti pre oddychové prechádzky pre rodičov v okolí penziónu, t.j. ako ďaleko je napríklad dobšinská ľadová jaskyňa, a pod.
Ďakujem za odpoveď.

PENZIÓN** Predná Hora

Dobrý deň,
cena klasickej ½ hodinovej masáži je 11,00 € na osobu a cena hodinovej klasickej masáži je 15,00 € na osobu. Na masáž sa objednáva v deň príhodu, masérka je k dispozícií každý deň. U nás sú nádherné vychádza do prírody tak napr. Muránsky hrad, Ochtinská aragonitová jaskyňa, Dobšinská ľadová jaskyňa obidve sú vzdialené od Rekreačného areálu Predná Hora cca 30 km.
Príjemný deň

Dominika

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či máte máte ešte voľný termín od 22 do 24.2.13.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dominika.
O voľných termínoch sa prosím informujte priamo na:
Tel.: 00421 58 4494158
Orange: 0915 956173
T-mobile: 0910 923535
E-mail: ra@prednahora.sk

Pekný deň

Dominika

Dobrý deň,
chcem sa opýtať čo konkrétne zahŕňa wellness?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dominika. Wellness zahŕňa všetko čo máme v ponuke menované. Teda: Vírivý bazén (whirlpool), masážna sprcha, ochladzovací bazén, mentolová inhalácia, ľadová studňa, bylinková inhalácia, horská sauna a tepidárium. Vodný Svet tvorí relaxačný bazén s vodnými atrakciami – masážna lopata (prúd vody pôsobí na krčnú chrbticu a uvoľňuje stuhnutú šiju), hríbik, parná jaskyňa s hydromasážou, masážne ležadlá, vírivá rieka s plávaním v prúde alebo proti prúdu, plavecký bazén s protiprúdom­.Vitálny Svet ponúka – vírivý bazén (príjemná vodná masáž), masážnu sprchu, ochladzovací bazén, mentolovú inhaláciu (blahodarne pôsobí na horné dýchacie cesty), ľadovú studňu, bylinkovú inhaláciu, horskú saunu, tepidárium (relaxačná miestnosť vhodná aj pre ľudí s kardiovasku­lárnymi ťažkosťami).
Pekný deň :)

Petra

Dobrý deň chcem to kúpiť ako vianočný darček posielate na email aby tolo formov ten kupon darceku bez ceny?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra. Po zaplatení Vám príde kupón do emailu. Keď si kliknutím na jeho nadpis kupón otvoríte na pravo budete mať vetu vybrať darčekový dizajn. Tam si môžete vybrať ako má kupón darčekovo vyzerať a nebude na ňom ani cena. Pekný deň :)

jajka

Dobry den, chcem kupit dany pobyt rodicom ako darcek, a chcem sa preto informovat, ze ked sa rozhodnu pre doplatenie obedov, staci to nahlasit na mieste, alebo pri zajednani terminu?
dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jajka. Istejšie bude pri nahlásení termínu informovať zariadenie o to, že sa budú dokupovať obedy. Pekný deň :)

renáta

Dobrý deň, máme malého syna. Máte vo vašom zariadení aj nejaký detský kútik? Ďakujem za odpoveď :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Renáta. Tento penzión majú v obľube rodiny s deťmi. Ale vyslovene detský kútik na hranie, alebo odloženie dieťaťa tam k dispozícií nie je.

Michal

Dobry den, ked mam zaujem o pobyt od stredy do soboty (3 noci), ktory typ kuponu mam kupit?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michal. Kupóny sú rozdelené na pobyt od piatka do nedele, od nedele do piatka alebo od štvrtka do nedele. Z týchto termínov si môžete vybrať a zakúpiť kupón. Pekný deň

Marcela

Mali by sme záujem o pobyt, máme 12-ročného syna, pobyt pre neho bude zadarmo? dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marcela. Váš syn bude mať ešte pobyt zdarma. Pekný deň

stanislav gajdosik

ubytovanie v apartmane hrôza!!! wellness ok!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Stanislav. Ďakujeme za Váš názor. Pekný deň

Zuzana

Dobry den, my mame dve deti vo veku 4 a 9 rokov. je cena pre druhe dieta ina, nez pre to starsie z prveho prispevku? a ako sa to lisi pre dvoj a trojdnovy pobyt?
dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana. 9 ročné dieťa máte zdarma. Pokiaľ Vaše 4 ročné dieťa bude spať na prístelke a bude mať detskú porciu polpenzie zaplatíte zaň 39€/pobyt. V prípade, že bude mať porciu dospelácku platíte zaň 47€/pobyt.

Dana

Dobrý deň, chcem sa opýtať, keď polpenzia je zahrnutá v cene. Koľko vyjde doplatiť plná penzia na tri dni pre dve osoby??? Ďakujem pekne za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dana. Obedy sú formou výberu z 3 druhov jedál. Cena je 5€/osoba/deň.

Pekný deň :)

Rika Ivančová

Dobrý deň. Máme dve deti vo ku 10 a 13 rokov. Jedno by bolo zadarmo, koľko by stál pobyt pre druhé dieťa s polpenziou a neobmedzeným vstupom do vitálneho a vodného sveta?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Rika. Za 13 ročné dieťa by ste doplácali 39€ už s polpenziou a polovičnou porciou preň za pobyt. Cenník na vitálny a vodný svet zasielam nižšie:) http://www.prednahora.sk/sk/cennik

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore