Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Úplne bezbolestná laserová operácia obidvoch očí špičkovou metódou s doživotnou zárukou

4,8 / 5 Očné laserové centrum SPINN Ružomberok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Michal

dobry den, asi pred mesiacom som bol u lekara kvoli bolestiam oci pri praci s PC a bolestou pri praci v sklade, pravdepodobne z prievanu, predpisal mi Uniflox 0,3
neviem presno co mi bolo ale v papiery od doktora mam napisane v zavery ze Myopia cum astigmatismus neviem ci to je diagnoza alebo co.

ale otazke je ci mozem podstupit operiaciu?

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, podľa toho, čo píšete by sa Vaša očná chyba mohla dať odstrániť, ale aby sme sa mohli vyjadriť bolo by dobré, keby ste nám správu od Vášho pána doktora poslali e-mailom a potom by sme sa mohli dohodnúť na termíne vyšetrenia, na základe ktorého Vám budeme vedieť s istotou povedať, či je pre Vás zákrok vhodný. Pekný deň.

Tina

dobry den, na stranke je uvedena platnost kuponu 2 mesiace – do 31.5.2014. znamena to ze v pripade kupy kuponu sa musi operacia vykonat do 31. maja? alebo sa staci do tohto terminu telefonicky objednat a operacia sa moze uskutocnit neskor?

Zlavomat.sk

Pekný deň Tina. Do 31.5. je potrebné absolvovať vstupnú prehliadku.

andrej

dobry den chcel som sa spytat vykonavate operacie kerakotonusu mne ho zistili asi 10 rokov dozadu nosim tvrde kontaktne sosovky dakujem

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, nie, nevykonávame. Pekný deň.

Sandruš Stražovcová

dobry den aky je rozdiel medzi metodou iLASIK (femtosekundovým laserom) a touto vasou metodou ktoru zahrna kupon?

SPINN Ocne laserove centrum

Dobrý deň,
spomínané metódy sú rozdielne, zatiaľ čo iLasik (femtosekundový laser), sa zákrok excimerovým laserom vykonáva v hlbších vrstvách rohovky, pri metóde Epi-Lasik sa výkon robí na povrchu rohovky, po odstránení povrchového epitelu. V prípade ďaľších otázok Vám radi odpovieme, najlepšie osobne.

Natália Plzáková

Dobry den, chcem sa spytat, ci je mozne vyuzit tento kupon aj na operaciu len jedneho oka????? + v kontraindikaciach uvadzate,ze zakrok nie je vhodny pre pacientov a atopickym ekzemom, nebudem moct koli tomuto stavu podstupit v buducnosti operaciu?????? dakujem

Zlavomat.sk

Natália bohužiaľ voucher sta vzťahuje na operáciu oboch očí. A tak ako ste napísali keďže je atopický ekzém kontraindikácia nie je možné operáciu absolvovať.

Michal

pozeral som si ten dotaznik co tu uvadzate, a je tam ze ci sa mi za 12 mesiacou nezhorsil zrak, mne sa priblizne za rok prave oko zhorsilo z –1,0 na –1,25 je to problem?

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, toto zhoršenie by nemal byť žiadny problém. Budeme sa na Vás tešiť. Pekný deň.

Michal

dobrý deň, ja by som sa chcel spýtať že kedy sú približné termíny, ordinujete aj v sobotu?
A ešte že keď pôjdem na predoperačné vyšetrenie tak sa ide aj na operáciu hneď alebo až na ďalší termín? A či po operacií nevidím, že by som nemohol ísť ani sám vlakom.
ďakujem

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, termíny sú u nás vždy víkendové. Nasledujúce voľné termíny sú: 3.5.2014, 17.5.2014 a 31.5.2014. Pre­doperačné vyšetrenie si robíme priamo v deň operácie. Cesta vlakom po zákroku sa veľmi neodporúča. Oči slzia a sám by ste rozhodne cestovať nemal.
Budeme sa na Vás tešiť,

Maja


Prosím vás, existuje obdobný zákrok aj na ďalekozrakosť? Ak áno, kam sa obrátiť? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Maja. V tomto laserovom centre vám vedia odstrániť iba krátkozrakosť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore