Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt pre 2 osoby v luxusnom apartmáne na Táloch

4,4 / 5 Cascada Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Ľubomíra

Dobrý deň, chcela by som sa prosím spýtať, či je možné ubytovanie so psom. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ľubomíra. Poplatok za psíka je 5€/noc.

Martina Kovacova

Dobry den, rada by som sa spytala, ci aj dvojlozkova izba ma kuchynku? (mame dve male deti 1rok a 3roky, ale nepotrebovali by sme ani pristelku) a este otazocka, ci je volny termin od 16.1. do 19.1.? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina.
Bohužiaľ dvoj-lôžková izba nemá kuchynku. O voľných termínoch sa prosím informujte priamo na: recepcia@ski-golf.sk
tel: +421 903 423 948
Pekný deň

Oľga

Dobrý deň. Sme 4 členná rodina s dvoma deťmi /13 a 9/. Je potrebné zakúpiť si dva kupóny alebo stačí 1? Koľko by sme doplácali za deti?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Oľga. Najlepšie bude ak zakúpite deťom zvlášť kupón.
Pekný deň

Emil

Dobrý deň,
prosím o vysvetlenie ohľadne skipassov (viacdenných) zakúpených v stredisku Chopok – Juh. Ceny sú rovnaké ako v stredisku Chopok – Sever, teda predpokladám, že sa dajú použiť na oboch stranách Chopku. Vy ale píšete, že zľava na základe regionálnej karty zo skipassu sa týka iba strany Chopok – Juh. Celkom to nechápem, najmä po prepojení oboch strán kabínovými lanovkami.
Znamená to, že na takto zakúpený skipass sa nebude dať lyžovať aj na severnej strane?

Ďakujem za odpoveď.

Marketing, Cascada Hotels & Resorts

Dobry den,
skipas zakupeny na juznej strane Chopku mozete vyuzit aj na severnej strane. Tohtorocna novinka zimnej sezony Funitel Vam to pohodlne umozni. Lyzovacka na Chopku je naozaj super.
Prajem pekny den.

Veronika Macková

prosim mali by ste volnu dvojlozkovu izbu od 30.12 do 4.1.2013 na kolko sme si kupili kupon a chceli by sme sa v tento termin ist lyzovat dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veronika. Tak ako máme v ponuke napísané, kupón nie možné uplatniť v termíne od 27.12.2012 – 3.1.2013 a 1.2. – 10.2.2013.

Tothova

Dobrý den.
Zaujima ma co obsahuje regionalna karta vyhod a zliav, a v pripade ze nevyuzijeme zlavu na skipasy, ci je mozne za to mat nejake ine zlavy.
Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Tóthová.
Táto regionálna karta výhod a zliav v sebe zahŕňa zľavy do wellness, na skibus a vleky. Bohužiaľ iné zľavy namiesto zľavy na skipasy nie sú možné. Pekný deň :)

Andrea

Dobry den,


zaujimalo by ma ako dlho trva cesta do Jasnej – cez google mapy mi to ukazuje 1 hodinu cesty. Dalej uvadzate ze sa tam mozno prepravit skibusom – ako caste od Vas chodia? 


Dakujem!
Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea ak ste mysleli cestu autom tak je to cca hodina (podľa počasia).Skibus premáva každú hodinu.
Pekný deň

Ľubica

Dobrý deň ! Ako uvádzate, nie je možne uplatniť kupón od 27.12.2012 – 3.1.2013. Znamená to, že najskoršie možné ubytovanie v roku 2013 je 4. alebo 3. Januára ? Vopred ďakujem !

Zlavomat.sk

Dobrý deń Ľubica. Termíny sú tak plné, že je voľné momentálne od 6.1.2012. Situácia sa ale môže meniť stále. Najaktuálnejšie informácie o voľných termínoch dostanete na: recepcia@ski-golf.sk
tel: +421 903 423 948.
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore