Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

1 deň na benátskom karnevale

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Tatiana

Dobrý den,
ani mne sa nepodarilo dovolať na uvedené číslo, mohla by som si predrezervovať termín aj pomocou tejto stranky? alebo mam rovno poslať mail so zavaznou objednavkou a potrebnymi udajmi na uvedený kontaktny mail. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tatiana. Môžete to urobiť aj tak. Keď Vám náhodou odpíšu, že už nie je voľný termín my Vám vrátime naspäť peniaze.
Pekný deň

Eliska

Dobry den,

rada by som vedela, ci sa nahodou niekot neodhlasil z terminu 8.-10.2. Mala by som o neho vazny zaujem pre dve osoby. Viem, ze je pisane, ze je vypredany, ale niekedy sa stane, ze ludia nakoniec nejdu. Ak by bol predsa stale obsadeny, tak by som chcela rezervovat termin od 3.-5.2. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eliška. Pokojne napíšte email na: aneta.outratova@ceskekormidlo.cz.
V e-maile uveďte mená všetkých účastníkov, ich dátumy narodenia, telefónne čísla, termín zájazdu, nástupné miesto a 13– miestny kód z kupónu.
Následne uzavrite s CK cestovnú zmluvu.

Pekný deň

Michaela

Ďakujem pekne za ochotu :) Pekný deň aj Vám :)

Zlavomat.sk

:)

Michaela

Chcela som si len rezervovať termín zájazdu 5.2.-7.2.2013. Od pondelka sa tam snažím dovolať a nikto to nedvíha. Ďakujem veľmi pekne.

Zlavomat.sk

:) Prosím aj meno a priezvisko aby som vedela na koho predrezerváciu urobiť:)

Michaela

Dobrý den, snazim sa uz asi tyzden dovolat na uvedene telefonne cislo, skusam to pomaly kazdu hodinu dostatocne dlho a nikto mi to nedviha !
Pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela. pokojne napíšte aj sem dotaz ktorý potrebujete vyriešiť. Budem to urgovať. Prípadne mi napíšte Vaše tel. číslo a posuniem ho do ck. Nemusíte sa báť príspevok nebude s Vašim číslom verejný.

Monika

Dobrý deň,
chcem sa Vás spýtať, volala som s p. Outratovou, pred rezervovala som si termín, nahlásila som aj miesta, odchodu..stále čakám na mail s kódom. Chcem sa spýtať či musím kliknúť na stránke ,,kúpiť za 40€" alebo teda keď som už volala a pred rezervovala termín, či mám počkať, že mi ho niekto z CK pošle a nemusím už tu na stránke nič robiť.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Monika. Nieeeee:) treba dodržať postup zakúpenia kupónu inak nebudete mať akciovú cenu:)
takže postup je takýto:
kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde
voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri
bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu
peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.
Pekný deň

Soňa

Dobry den.Chcela by som sa spytat, ci nerozmyslate pridat este dalsie volne miesta na vikendove terminy?
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Soňa. Zatiaľ bohužiaľ nie.

Andrea

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sa dá po zaplatení odhlásiť z výletu a či mi budú peniaze vrátené.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea. Vrátenie peňazí je možné do 7 dní od obdržania kupónu. Potom už je potrebné storno konzultovať s partnerom a ten storno môže a nemusí schváliť.
Pekný deň

Ivka

dobry den, chcem sa opytat na uzavrenie zmluvy s CK. aky je postup?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivka.
Keď si pozriete našu ponuku a vetu: Ako uplatniť zľavu uvidíte celý postup, ktorý je potrebné dodržať. Pred zakúpením kupónu si predrezervujete termín. Následne zakúpite kupón a potom po jeho obdržaní (príde vám e-mailom) napíšte e-mail na aneta.outratova@ceskekormidlo.cz.
V e-maile uveďte mená všetkých účastníkov, ich dátumy narodenia, telefónne čísla, termín zájazdu, nástupné miesto a 13– miestny kód z kupónu. Ck Vám následne zmluvu pošle.
Pekný deň

Nikola Ághová

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či návštevy v pamiatkách sú povinné alebo len dobrovolné.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Nikola. Ak nebudete chcieť ísť po pamiatkach nikto Vás nútiť nebude:)

Galanta

Dobrý deň, mala by som záujem o zájazd do Benátok na karneval, chcela by som sa informovat ako sa treba zahlasit , respektíve ako by sme si vedeli zajazd rezervovat, objednat. Snažili sme sa dnes v priebehu celeho dna dovolat na telefonne císlo ktore uvadzate, ale nikto nam tam neodpovedal a nezdvíhal telefon. za odpoved Vam vopred Dakujem

Viktoria

Zlavomat.sk

Dobrý deň. Prosím Vás skúste to ešte dnes medzi 8:30–17:00. Ja som s pani Outratovou volala včera 2×.
Treba to nechať dlhšie zvoniť.
Pekný deň

Olinka Hudecová

Dobry den. mala by som zaujem o tento zajazd avsak konci uz vasa akcia a do pondelka nie je CK otvorena.dal by sa tento kupin zarezervovat?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Olinka.
Akcia bola predĺžená, takže môžete si tam zavolať dnes kvôli predrezervovaniu voľného termínu a následne si môžete zakúpiť kupón.

Pekný deň

Viliam

Dobrý deň,
dovolal sa už niekto tej pani Outratovej?
Skúšam to už 3 pracovné dni a nič. Zatiaľ ani žiadna odpoveď na mail.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viliam. Ja som sa včera do ck dovolala. Skúste to prosím dnes po 8:30.
Pekný deň

Andrea

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sú dobre zadané termíny zájazdu, pretože karneval v Benátkach sa koná od 2. do 12. februára a v ponuke sú termíny na marec. Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea. Máte pravdu. Karneval je vo februári. V ponuke si termíny opravíme sú všetky februárové.
Pekný deň a ďakujem:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore