Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kurzy nemeckého, anglického a ruského jazyka

TelCech - družstvo, jazykove kurzy Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Janka

Dobry den,


mozete mi teda presne objasnit, kolko hodin tyzdenne zahrna kurz? Zaklad je 120 hod plus dalsie 120 na základe dohody? Je potom mozne to absolvovat v jeden den, kedze nie som priamo z Bratislavy, a velmi by mi to takto vyhovovalo? 


Dakujem.
Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Janka, Počas 6 týždňov kurzu máte právo každý týždeň zúčastniť sa jednej dvojlekcie (120 minút) vyučovacej, plus dohodnúť účasť na jednej dvojlekcii (120 minút) doučovacej a tiež dohodnúť účasť na jednej dvojlekcii náhradnej (120 minút) za zmeškané vyučovacie lekcie. To znamená, že za týždeň je to 240 minút, plus ak zameškáte, môžete si hodiny nahradiť ako je uvedené. V prípade, že si zakúpite kupón, budete mať voľný vstup na rôzne kurzy kde bude skupina otvorená :)

Pekný deň prajem

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

V jeden deň však nieje možné absolvovať naraz 120 minút.

Pekný deň :)

Martina

Dobrý deň,zaujala ma Vaša ponuka kurzov,už dlhšie mám záujem o zlepšenie úrovni cudzieho jazyka,ale keďže som pracujúci človek a termíny,ktoré som pozerala na vašej domovskej stránke sú len počas pracovného týždňa,chcela by som sa takouto formou poinformovať,či je možné absolvovať Vaše kurzy aj počas víkendu. Za odpoveď vopred ďakujem

Teodor Čechovič

Áno, určite vyučovanie cez víkend (sobota, nedeľa, doobeda, cez obed, poobede, podvečer, večer) s radosťou otvoríme, ak bude dostatočný záujem.

Petra Szucsová

Ďakujem za zaslanú osnovu a ďalšie info. Ešte by som sa chcela informovať o prípadnom rozvrhu hodín, máte už zostavený rozvrh jednotlivých hodín v príslušných úrovniach pre jednotlivé dni? Ďakujem.

Teodor Čechovič

Áno máme, stačí si kliknúť na www.telcech.sk/SJK.htm

Bibiana

Dobry den,
chcela by som sa informovat ohladom kupy kuponu na kurz,ktory uz prebieha od 7.1.2013. Pokial by som si ho zakupila, mam narok na nahradnu dvojlekciu za zmeskanu vyucovaciu lekciu? Prosim Vas v akom case prebiehaju kurzy anglickeho jazyka? Taktiez by som Vas chcela poziadat o zaslanie osnovy so stupnami pokrocilosti.
Velmi pekne dakujem za odpovede a pekny den zelam.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Bibiana.

Osnovu som Vám poslala. Prosím o strpenie, odpovede na otázky Vám ešte zistím.
Pekný deň

Teodor Čechovič

Áno, možnosť náhrady za zmeškanú vyučovaciu lekciu poskytujeme. V otázke vyučovacích časov informujte sa na 0903 361110.

Petra Szucsová

Dobrý deň prajem,
vyššie čítam, že p. Šinálymu ste zasielali osnovu so stupňami pokročilosti. Mohli by ste ju, prosím Vás, poslať aj mne, aby som sa taktiež vedela zorientovať? Ďakujem.
Rovnako sa chcem opýtať, na základe popisu kurzu.. každý účastník môže teda v rámci 1 týždňa absolvovať 2 krát 120 minút výučby? Ak áno, sú tieto hodiny vyučované na tej istej pokročilostnej úrovni?
Ďakujem za informácie a prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra. Osnovu som Vám poslala. Prosím o strpenie, odpovede na otázky Vám zistím. Pekný deň

Teodor Čechovič

Áno, obvykle na tej istej úrovni.

Silvia

Dobrý večer.
Chcela by som sa opýtať, v ktorých hodinách sa konajú kurzy AJ? Totiž, najskorší termín je pre mňa až od 19tej každý deň. Skôr sa mi nedá :(

Zlavomat.sk

Dobrý deň Silvia. Prosím skúste sa informovať priamo na tel.č.: 0903/361110, alebo na mailovej adrese telcech@gmail.com. Možno sa dá dohodnúť iný termín prípadne vymyslieť nejaké riešenie.
Pekný deň

Renata

Dobrý večer, myslíte si že sa dokáže niečo naučiť aj úplný začiatočník v zrelom veku ? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Renáta. Určite áno:)

Peter Šinály

Ako určíte stupeň pokročilosti študenta na zaradenie do kurzu?
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Šinály.
Poslala som Vám na email takú osnovu so stupňami pokročilosti ktorými sa môžete riadiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore