Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Relax pobyt pre dvoch s dieťaťom do 9 rokov zadarmo v Panoráma Wellness Apartman Hotel****

4,0 / 5 Panoráma Wellness Apartman Hotel**** Hajduszoboszló - Maďarsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Daniel Mitro

Dobrý deň,

Chcel by som sa ešte opýtať, keďže som nie úplne pochopil vysvetlenie pre Tatianu ohľadom cien izieb. Na stránke hotela som si našiel, že ponúkajú 4 typy izieb: Double room, Mini apartmans, Premium apartment, Superior apartment. V zľave sa píše, že kupón zahŕňa:
2×/3× ubytovanie v priestranných apartmánoch, alebo v dvojposteľových izbách pre 2 osoby. Avšak keďže sa dole pri ďalších podmienkach píše Doplatok za Premium, Superior apartmán, alebo dvojposteľovú izbu 25 €/2 noci, znamená to teda, že ak nás dajú do izby typu Double room musím doplácať 25€? Teda v cene (tých 159€) je len Mini apartmán? Double room stojí teda 159 + 25? Alebo som to zle pochopil? Koľko bude stáť celkový pobyt (ubytovanie + kupón), ak pôjdeme s priateľkou 2?

Ďakujem

Juraj Velebir

Dobrý deň pán Mitro, ubytovanie pre dve osoby bude v dvojposteľovej izbe bez doplatku. Teda 159 Euro.
Na prípadné otázky v tej súvislosti Vám ochotne odpoviem.
Pekný deň.

Daniel Mitro

Dobrý deň,

Chcel by som sa najskôr opýtať, na otázku Tatiany ste odpovedali, že ak by prišli 2, ubytovanie by bolo v 2posteľových izbách. Chcel by som tam prísť s priateľkou. Zahŕňajú tieto 2 posteľové izby aj manželské postele? Ďalšou mojou otázkou je to, či vo wellness hotela Atlantis (ak by sme išli na 2 noci teda mali 1 vstup obaja) je wellness časovo neobmedzený (či už keď sme tam, vieme tam stráviť viac času), alebo je daný vstup limitovaný na napr. 2 hodiny. Mojou poslednou otázkou je to, že na stránke hotela vidím, že aj samotný hotel ponúka wellness (sauna, vírivka…). Pripláca sa za tieto služby, alebo je to súčasť hotela pre hostí?

Ďakujem

Juraj Velebir

Dobrý večer pán Mitro, v dvoj potelových izbách sú manželské postele, Na želanie sa dajú aj oddeliť. Vstup do wellness v hotela Atlantis je pre dve osoby bez obmedzenia 1×, tak isto v hoteli Panorama je bez časového obmedzenia.

Pekný večer

Renáta

Dobrý deň, dá sa v tomto hoteli ubytovať aj s 3 deťmi (2,5 roka, 8 a 9). Zároveň prosím aj o informáciu, či má hotel výťah. Ďakujem.

Juraj Velebir

Dobrý deň Ranata, dá sa ubytovať s doplatkom. Hotel má aj výťah.

Pekný deň

Norika

Dobrý ďeň, ten wellnes hotel Atlantis je mimo tohto hotela? A koľko by sa priplácalo za deti?

Juraj Velebir

Dobrý deň Norika,
celodenné vstupné do wellness v holeli Atlantis je 1500 HUF/dieťa. Hotel Atlantis je vzdialený asi 5 min. pešo od hotela Panorama a nachádza sa oproti Aqua-Palace.

Norika

Dobrý večer,
máme dve deti 8-ročný, ktorý by mal ubytovamnie a stravu zdarma a 11-ročnú za ktorú by sme priplácali 39.eur / 2 noci…
Takže by to bolo spolu 198.eur pochopila som to správne?
Ďakujem…

Juraj Velebir

Dobrý deň Norika, pochopili ste to správne.

Tatiana

Prepáčte ešte sa chcem opýtať, o aký typ ubytovania ide resp. o akú izbu, pretože nižšie máte uvedené, že doplatok za apartmány a dvojposteľovú izbu je 25 eur za 2 noci. To sa ešte dopláca k zľavovej sume?
Ak by sme chceli 3-lôžkovú izbu – 2 dospelí +1 dieťa, koľko by sa doplácalo? Ďakujem.

Juraj Velebir

Dobrý deň Tatiana, za predpokladu, že prídete dvaja, ubytovanie je v dvojposteľových izbách. Ak by ste chceli apartmán, doplatok za Premium, Superior apartmán 25 €/2 noci.
Ak by ste prišli s dieťaťom do 9 rokov, ubytovanie je v apartmáne.

Tatiana

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je možnosť zakúpiť si 2 kupóny a ich spojením si následne predĺžiť pobyt na 4 noci resp. 6 nocí. Ďakujem.

Juraj Velebir

Dobrý deň Tatiana,
samozrejme, dá sa touto formou predlžiť pobyt. Pekný deň vám prajem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore