Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hodinový vstup do lanového parku

4,8 / 5 Lanové centrum LANOLAND Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
___

Dobrý deň,
ak si teraz kúpim vstup, môžem prísť do lanového parku hocikedy (napr. aj o 3 týždne neskôr) za predpokladu, že si urobím rezerváciu mailom pár dní dopredu? Či je to od kúpi vstupu nejako časovo obmedzené?
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem,

kupón je nutné uplatniť do 31.10.2014.
Otváracie hodiny 01.09. – 31.10.2014:
Víkendy a sviatky: 11:00 –18:00
Tel.č.: 0948 000 968

Tana

Dcerku sme merali a ma 127cm tak nemoze ist ani na ten lahsi typ menej narocny co ste pisali 2. Typ? Ona sa neboji tak by urcite chcela. Dakujem za odpoved

partner

Dobrý deň,

z bezpečnostných dôvodov osoby pod 130 cm na Lanové centrum nepúšťame liezť vôbec. Pokiaľ má Vaša dcéra 127 cm, nemôžeme ju žiaľ pustiť liezť.

Tana

Dobry den chcem sa opytat ked chcem kupit listok dcerke ktora ma 8 rokov na tu lanovu drahu asi 2. obtiaznost nepisete ci cena je rovnaka ako na vsetky obtiaznosti? Alebo ked ma tych 130cm zvladla by myslite aj tu co pisete ze len od 130cm? Je tazsia ako pre dospelych? Nemate to vysvetlene…
Dakujem

partner

Dobrý deň,

vstupné je platné pre celé Lanové centrum, do ktorej časti sa rozhodnete ísť je na Vás.
Deti väčšinou zvládajú 1.(modrú-najľahšiu) a 2.(červenú-stredne ťažkú) časť Lanového centra. Nevieme Vám ale povedať, ako na tom bude Vaša dcéra – je to individuálne. Niektoré deti zvládnu preliezť aj 3. (čiernu-najťažšiu) a naopak niektorí dospelí majú problém prejsť vôbec 1. časť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore