Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

60 eur za kurz plávania pre deti od 3–10 rokov. Zbavte svoje detičky strachu z vody a naučte ich plávať. Zľava 50%!

4,8 / 5 Plavecká škola Fliper Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Martina Brachnakova

Moze byt na kurze pritomny aj rodic dietata?

Zlavomat.sk

Na prvej hodine určite môžete svoje dieťa sprevádzať.
Ak by to však pre deti nebol problém (neplakali by a pod. :), bolo by vhodné, ak by počas kurzu rodičia neboli – nie sú na to prispôsobené priestory bazéna. Samozrejme, ak si to však budete želať, môžete byť počas kurzu dieťaťa prítomná, stačí sa dohodnúť s trénermi.
Prajeme pekný deň

Safi

Dobry den. Nase deti v pohode vydrzia vo vode aj hodinu a nebyvame v Ba. Je mozne dochadzat na kurz iba piatkovy termin na 60 min.?

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Je to možné riešiť aj takto, no treba sa dohodnúť priamo s organizátormi kurzu. Závisí to totiž od toho, či budú termíny voľné a tiež od počtu a organizácie plaveckých lektorov. Ak máte podobnú požiadavku, informujte sa prosím na možnosti priamo na tel.č.: 0903 150 611
Prajeme pekný deň

Adriana Kratochvílová

dobry den. rada by som sa spytala aka je teplota v bazene – ci ide o bazen podobny s vodou na pasienkoch alebo je o nieco teplejsia voda… Je moznost vyuzit s dietatom nasledne aj saunu? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Ide o jeden z teplejších bazénov v Bratislave a voda máva teplotu okolo 28 stupňov Celzia. Teplota vzduchu v okolí bazéna býva v tomto období nižšia ako obvykle, preto odporúčame deťom hrubší uterák, prípadne župan, kým prejdú do bazéna.
Sauna sa v tomto zariadení nenachádza.
Prajeme pekný deň

peta

Dobry den, ak vynechame nejaku hodinu z dovodu napr. odcestovania, bude sa dat tato hodina nahradit, alebo nam automaticky prepadne? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Organizátori kurzu schvaľujú nasledovnú alternatívu:
ak vymeškáte približne polovicu hodín kurzu a viac, tak si ju môžete nahradiť v ďalšom kole kurzu. Je to ústretový krok v prípadné ochorenie dieťaťa a podobných situácií.
Ak vymeškáte malý počet hodín, tak vám prepadnú.
Všetko je však na vzájomnej dohode s naším partnerom a trénermi.
Prajeme pekný deň

Ada Marek Lacka

dobry den, pisete, ze kupon sa da uplatnit do 29/2, je mozne vycerpat 20 hodin do konca mesiaca (na stranke ma skola tento cas urceny do konca aprila), dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň

Koniec platnosti kupónu znamená, že prvý tréning na ktorom sa preukážete kupónom treba uskutočniť pred 29.2.2012. Od­porúčame prísť na čo najskorší tréning.Trénuje sa dvakrát do týždňa. V prípade že nestihnete vyčerpať všetkých 20 návštev do konca kurzu, ktorý je 13.4. môžete si ich vybrať v letnej časti kurzu, ktorý začína hneď 18.4..
Prajeme pekný deň

betty

Dobry den,kolko deti je v jednom kurze a su rozdelene podla urovne plavania?

Zlavomat.sk

Dobrý deň
V jednom čase je na kurze cca do 30 detí, no aj tomu prislúchajúci počet inštruktorov.
Ak sú deti úplne začínajúci plavci, pripadá na dve deti jeden inštruktor. Ak sú pokročilejšie, tak 3 deti na inštruktora a tak ďalej. Tým je zaručené rozdelenie podľa úrovní plávania.
O vaše dieťa bude teda postarané s maximálnou bezpečnosťou a odbornosťou.
Prajeme pekný deň

Strelkova

Moze sa kupon uplatnit na letny termin?

Zlavomat.sk

Dobrý deň

Dá sa to. Dokonca je možné a dobré začať čo najskôr trénovať už v jarnej časti kurzu (začať však najneskôr pred koncom platnosti kupónu, teda pred 29.2.2012) a v prípade že vám ešte ostanú nejaké nevyčerpané tréningy z tých dvadsiatich, ktoré si môžete vybrať v letnej časti kurzu. Treba sa potom dohodnúť priamo s našim partnerom, aby nedošlo k prípadnému nedorozumeniu.
Prajeme pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore