Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Chrumkavá pizza v reštaurácii U Jozefa

4,0 / 5 Pizza Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Katarína Glasová

máme doma lazaret, moj muž má nohu v sádre-v ortéze- a dcéra je chorá. ja jediná viem prísť pre pizzu. je možné si objednať dve pizze a prísť si pre ne? dakujem, katarína

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína. Jedlo bohužiaľ nie je možné zabaliť so sebou. Skúste kupón využiť do 2. 4. 2013, keď sa Vám situácia upokojí.

Pekný deň

Roman

Dobrý den, chcel by som sa opýtať ako to funguje s kodom voucher, ktorý mi došiel v sms, ked som zvolil možnosť poslať kod sms, či stačí ukázať čašníkovi telefon s smskou v podniku alebo si treba aj vytlačiť vocher na papier? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Roman. Pre istotu ak máte možnosť si kupón vytlačte a zoberte so sebou. Pekný deň :)

Erik

Dobrý deň,
rád by som sa informoval, čo môžem robiť, ak som si zakúpil 7 voucherov do reštaurácie U JOZEFA v Trnave, ktorých platnosť mala platiť odo dňa zakúpenia (2.1.2013) voucherov a dnes (3.1.2013) som prišiel do reštaurácie a bola zavretá.. a po čase išli do vnútra 2 ľudia a povedali mi, že sa otvorí až v pondelok? Navyše nebol pridaný žiadny oznam ani nič podobné na dverách podniku.
Za odpoveď vopred ďakujem.

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň, vaše vouchery majú platnosť do 2.4.2013, dovtedy ich môžete ešte využiť a pokiaľ už nemáte záujem, je možné vám objednávky stornovať do siedmych dní od zaplatenia – vo vašom prípade do 8.1. a peniaze vám budú poukázané späť na účet. V prípade, že si želáte storno voucherov, napíšte nám na mail zlavy@zlavomat.sk a budeme to riešiť.

Pekný deň :)

263222

Ako dostanem po zakupení voucher ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň.
Hneď ako od Vás zaevidujeme platbu voucher Vám odošleme na emailovú adresu ktorú zadáte pri objednávke.
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore