Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kredit na samoobslužné kopírovanie a tlač

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Zuzana

Dobrý deň, ak si kúpim napr. 3 kupóny a uplatním ich naraz, dostanem aj kredit 0,50€ navyše?
Inak, prečo v Leviciach nedávate zľavu 10% na ISIC na samoobsluhu? Pani mi tam vždy tvrdí, že na to zľava nie je, ale inde ju bez problémov poskytnú, to isté mi povedala, aj keď som sa pýtala na dobitie kreditu na nabi kartu (nie s kupónom zo zľavomatu), že na to sa vraj zľava nedáva, hoci na vašej stránke je info o zľave 10% aj pri jednorazovom dobití kreditu. Inak, v Leviciach je dosť málo personálu, veľa sa tam čaká a často na samoobsluhe nefunguje farebná tlač…

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, táto akcia sa nedá kombinovať s inými akciami a vernostným programom, takže pri uplatnení voucherov zo zľavomatu kredit navyše neposkytujeme. Držitelia platných kariet ISIC/ITIC/EURO26 k nákupu získavajú aj 10% zo základnej ceny zakúpeného kreditu.

FaxCopy, a.s.

Zľava je poskytnutá priamo pri kúpe a dobití kreditu.

vita

Som sklamaná z prístupu personálu v nitrianskej pobočke a okrem toho, platiť ešte aj za to, že som na PC z ktorého si idem vytlačiť dokument, s tým som sa veru nikde nestretla. Personál, ktorý si vás všimne až po 10–15 minútach. Nebola som vôbec spokojná a už tam viac nevkročím.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, vzniknutá situácia nás samozrejme mrzí, momentálne máme v predajni v Nitre nový personál, ktorý je priebežne školený. Pracujeme na tom a využijeme všetky interné prostriedky na to, aby sa podobné situácie neopakovali. Využitie PC k samoobslužnej práci je spoplatnená služba a je uvedená v štandardnom cenníku.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore