Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Frakčný resurfacing pre omladenie pleti

3,8 / 5 Crystal Esthetic Clinic, s.r.o. Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Zuzana

Dobry den, prosim Vas aky je rozdiel medzi touto metodou a diamantovou mikrodermabraziou? Pripadne, je vhodne tieto osetrenia pre lepsi ucinok kombinovat – najprv jedno a potom druhe? Dakujem.

crystal esthetic

Dobrý deň Zuzana, ošetrenie fr.laserom CO2 je invazívne zbrusovanie kože,diamantová dermabrazia je neinvazívne ošetrenie.Nie je možné to kombimovať, určite odporúčame laser CO2,
ktorý má vačši účinok.
S pozdravom

Katarina

Zdravim vas, podstupila som v januari osetrenie u vas, bohuzial s takmer nulovym výsledkom. Zaujimama,ci je este sanca, ze sa výsledok dostavi.
Dakujem

crystal esthetic

Dobrý deň, neviem aký problém pleti ste riešila
ošetrením fr. laserom CO2, ak to boli póry určite je potrebných viac opakovaní nakoľko nie je možné
zbrúsiť tak hlbokú vrstvu, to isté platí aj pri pigmentoch. Odporúčame zopakovať ošetrenie,
pri ktorom spravíme foto dokumentáciu, potom môžeme porovnať výsledok ošetrenia. Pri duplicite ošetrenia sú veľmi dobré výsledky.
S pozdravom

Michaela

Dobry den, po akej dobe po zakroku si mozem dat spravit pernamentny makeup obocia ? dakujem

crystal esthetic

Dobrý deň, pokiaľ ide o obočie cez ktoré sa nevykonáva fr.laserové ošetrenie CO2, je možné podstúpiť perm. makeup cca po 10 až 14 dňoch.

Zuzana

Dobry den, mam 24 rokov, citlivejsiu zmiesanu pokozku, ktora sa rychlo zacervena, rozsirene pory, akne a jazvicky po akne. Chcela by som sa opytat, ci by bol zakrok pre mna vhodny – bojim sa totiz, aby mi zakrok skor neposkodil – a ci pomaha aj obmedzit akne a rozsirene pory (teda nielen jazvicky). Dakujem.

crystal esthetic clinic

Dobrý deň,
myslíme si, že je to pre vás vhodné, ale pokiaľ máte možnosť pridte na konzultáciu ktorá je bezplatná, ale určite po ošetrení budete mať pleť viditeľne lepšiu, pretože fr. Laser CO2 rieši problém ktorý popisujete.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore