Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odstránenie kruhov pod očami

4,6 / 5 Waka Waka studio Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Ivka

Dobrý deň, chcem sa spýtať, aká je trvácnosť výsledkov tohto ošetrenia, prípadne v akých intervaloch je potrebné ho opakovať pre udržanie výsledku.

Waka Waka studio

Dobrý večer Ivka poprosím Vás, aby ste ma kontaktovali telefonicky .Neviem či Vás trápia kruhy alebo opuch, oboje ,ako dlho..atď .Ošetrenie aplikujeme jedno sedenie za týždeň .Bližšie informácie na tel.čísle 0911 459 356.
Ďakujem ,prajem pekný večer .

Emma

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či sa stáva, že to citlivej alebo aj inému typu pokožky nejako uškodí? Za odpoveď ďakujem.

Waka Waka studio

Dobrý večer pani Emma. Špeciálne kozmetické zloženie Nora Bode určené pre ošetrenie kyslíkovým prístrojom Oxy jet bolo starostlivo vybrané a overené , neobsahuje vône ani konzervačné látky a je kompatibilné s kyslíkom. Všetky problematické zóny môžu byť ošetrené bezbolestne a bez vedľajších účinkov, tvár jemná pokožka okolo očí a pier , krk , dekolt a telo. Kyslík spolu s kozmetickým prípravkom In Tact pokožku tonizuje , zlepšuje jej elasticitu a kožným bunkám pomáha rýchlejšie sa regenerovať. Umožní pleti voľne dýchať, čo zaručí jej svieži a zdravo vyzerajúci vzhľad. Jemný postrekovací lúč kyslíka stimuluje vlastný imunitný systém pokožky, zmierňuje podráždenie po mikrodermálnej abrazii alebo po agresívnom peelingu a urýchľuje hojenie. Pre viac informácii ma kontaktujte telefonicky .
Ďakujem prajem pekný večer.

Alica

Dobrý deň prajem, rada by som vedela, ak mám kruhy pod očami, či je 100% záruka, že mi ich ošetrením odstránite, a koľko návštev je potrebných. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alica. Je veľmi ťažké odpovedať na túto otázku. Skúste prosím kontaktovať telefonicky 0911 459 356 priamo štúdium, pani je síce momentálne v práci ak Vám nezdvihne zatelefonuje Vám naspäť. Vplýva na to totiž veľa faktorov ktoré Vám podrobne vysvetlia.

Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore