Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusné norkové 3D mihalnice

Inštitút zdravia a krásy FRAIS Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Simona

Dobrý deň, mám zopár otázok.


Ohľadom doplnenia mihalníc. Ak by som si ich už nechcela dať doplniť, nevypadne mi s touto norkovou mihalnicou zároveň aj moja? Alebo nezriedia sa mi moje mihalnice po vypadnutí norkových? 


Ak mi potom povypadáva väčšina tie ďalšie sa dajú aj násilnejšie vytrhať? Alebo treba počkať na prirodzené vypadnutie. 


Ďalšia otázka sa týka odmalovania mihalníc. Potrebujem špeciálne krémy na odmalovanie? A môžem si takéto mihalnice farbiť riasenkou? 


Ešte nikdy som takéto mihalnice nemala, tak by som rada vedela všetky riziká. Idem na ples a mihalnice vyzerajú super.Ďakujem krásne za odpovede
Inštitút zdravia a krásy Frais

Dobrý deň , ak už nebudete mať záujem o doplnenie určite si ich nevytrhávajte vieme ich odstrániť špeciálnym odstraňovačom na mihalnice. Vytrhávaním si ich poškodíte. 3D mihalnice by sa nemali maľovať v prípade že by ste ich chceli namaľovať tak so špirálou na báze vody tak isto ich odmaľovať treba s odličovadlom na báze vody .
Aj mihalnice patria medzi prirodzenú obnovu , tak ako vám vypadávajú vlasy tak isto vám vypadávajú aj mihalnice len tým že sú male ich nevidíte a keď budu predĺžené si to všimnete.

Vanda

Nemôže sa stať, že to lepidlo je vidno?


Myslela som druh lepidla:
1.živočíšne, rastlinné, syntetické
2.sekundové – kyanoakrylátové, epoxidové, UV lepidlo
atd..
Ďakujem. 


Zlavomat.sk

Dobrý deň Vanda. Lepidlo nebude vidno, nemusíte sa báť. Informáciu o tom aké je to lepidlo Vám neviem dať avšak určite nie je závadné.
Pekný deň

Vanda

Z čoho sa skladá lepidlo na riasy a prosím, akej je farby?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Vanda. Lepidlo je číre. Neviem čo myslíte pod otázkou z čoho sa jedná lepidlo. Chcete presné názvy zložiek, alebo máte na mysli nejakú konkrétnu zložku ktorá Vám vadí? V inštitúte zatiaľ nezaznamenali žiadnu informáciu o alergií, alebo problémoch po aplikácií.
Pekný deň

Jana

Aky rozdiel je medzi norkovymi a tymi normalnymi 3D mihalnicami ? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana. Norkové sú prírodné. Normálne sú umelé. Pekný deň

Tatiana Bolfová-Galbavá

Dobry den, je to vhodne aj pre 16r. dievca? :), ako dlho vydrzia mihalnice a kolko stoji doplnenie? je to tych 60e, ako uvadzaju v ich cenniku? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tatiana.


Tieto mihalnice nie sú obmedzené vekovou hranicou. Vydržia aj dva mesiace pokiaľ sa nebudú maľovať, odmaľovávať a trieť. Cena za dorábku je 1 € = 1 mihalnica. 


Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore