Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Samostmievacie zváračské kukly KLEIN

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Peter Kovac

Dakujem za informacie, aj za promptne vybavienie. Neberte to v zlom, ale osobne si myslim, ze do buducna by bolo vhodne aspon odpisat na mail,ze potvrdzujete objednavku.

Železiarstvo Klein

Vďaka za pochvalu aj konštruktívnu kritiku. Sme radi, že ste s našou prácou spokojný a veríme, že Vám kukla bude dlho dobre slúžiť. Potvrdzovanie objednávok emailom práve dnes riešime (a to aj na základe Vašej pripomienky), takže od zajtra to už bude fungovať.

Peter Kovac

Dobry den. 2 dni dozadu som uplatnil kupon, ako je v instrukciach ale do dnes mi neprisiel ani len potvrdzujuci mail ani mail s pribliznym datumom dorucenia.

Železiarstvo Klein

Dobrý deň,

Tovar Vám bol odoslaný ešte v utorok, 11.3. , teda v deň keď ste ho objednal.

S pozdravom

ondrej navratil

Zdravym vas chcem sa spitat ze ci je daky rozdiel medzi ciernou kuklou za 30e a tymy farebnymy za 50e aj co sa tyka kvality aj parametrou.vopred dakujem za odpoved.

Železiarstvo Klein

Čierna kukle chýbajú niektoré funkcie, napr. trvalé spriehľadnenie priezoru (vhodné pri obrusovaní zvarov), zvýšená ochrana povrchu kukly pred iskrami a splodinami zvárania (drahšie typy majú karbónový leštený povrch), ich dizajn je menej atraktívny. Ostatné nastavovateľné parametre kukiel sú pre všetky typy zhodné.

Peter Kovac

Aky je cas zatemnenia? Je kukla vhodna aj na MIG/MAG zvaranie?

Zlavomat.sk

Ak pôjdete zo svetla do tmy reakčný čas je presný 1/25 tisícin sekundy. Z tmy do svetla je to nastaviteľné od 0,2 do 1 sekundy. Táto kukla je vhodná na MIG/MaG zváranie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore