Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

38 eur za Brazil Keratin kúru na vlasy. Vyrovnanie nepoddajných a vlnitých vlasov, obnova lesku a elasticity. Vlasy sú jemné a hebké na dotyk. Vlasová revolúcia so zľavou 55%!

4,3 / 5 Le Soleil - kadernicky salon Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Majka

Dobry deň,
chcem sa spytať, či je tento brazil keratin zatepla alebo je to maska zastudena vžehlovana do vlasov.Ďakujem.

Dana Hurbaničová

Dobry deň za studena.

Kika

Dobry den pred 10timi dnami som u vas zakupila kupon na brazil keratin. Az do dnesneho dna som bola v domneni ze je to metoda na vyrovnanie vlasov na dlhodobo. Nie som z Bratislavy a iba kvoli tomuto kuponu tam pocestujem. No po precitani spravy od pani Viery som ale zostala nemilo prekvapena. Je mozne moj kupon nejako posunut dalej?alebo ak mam zaujem o tu dlhodobu kuru da sa nejako dohodnut?dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Kika,
kupón je prenosný, takže ho môžete pokojne i darovať, prípadne ho môžete nechať stornovať. Napíšte nám na adresu zlavy@zlavomat.sk a Vašu žiadosť vybavíme.
Príjemný deň

Veronika Sameková

po precitaani diskusie by ma zaujimali dve veci:
1. Je toto teda naozaj akcia na „kuru“ tak, ako sa to pise v nazve zlavy – teda efekt vydrzi aj 6 mesiacov, alebo iba na „zabal“?
2. Ak mam vlasy velmi dlhe a huste, a kupila som si kupon za 38E, budem este priamo v kadernictve nieco doplacat? nic take totiz v popise zlavy nie je uvedene

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veronika,
akcia sa vzťahuje na keratín za studena, podľa opakovania umývania vlasov vydrží 1–2 mesiace, pri opakovanej aplikácii sa efekt predlžuje.
V ponuke máte na výber dva druhy kupónov – pre kratšie a pre dlhšie vlasy, doplácať by ste nemali nič navyše. Ak máte vlasy veľmi dlhé a husté, doplatok by bol približne 10 – 15 eur, najlepšie Vám však bude vedieť poradiť kaderníčka priamo na mieste (ak máte možnosť vopred sa v salóne zastaviť).
Ďakujeme, pekný zvyšok dňa

Erika

Dobry den, chcela by som sa opytat, mam jemne vlnite,nie moc huste vlasy, citala som ze po tejto kure sa mi vlasy uplne vyrovnaju. Je to pravda? a kolko to asi vydrzi pri umyvani vlasom cca 3× do tyzdna. Chcem sa opytat este ci je to rovnaky keratin ako maju ostatne kadernictva, lebo v inych salonoch nie je cena nizsia ako 150€, je to neaky slabsi alebo rovnaky? nechapem tomu velmi. dakujem

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, v akcii máme keratín za studena podľa opakovania umývania vlasov vydrží 1–2mesiace, keratín za tepla vydrží cca 6 umytí a vyrovná vlasy max.40%. Ten je samozrejme drahší.

Viera

Dobry den prajem,
pozeram celu diskusiu. Tejto problematike a BK sa venujeme ako firma uz cez tri roky a to co tu citam je podla mna kura BK Brazil Keratin maska za studena. Ked pozeram ako je akcia popisana a porovnam cenu tak ide o BK keratin za studena co je zabal. Tato maska je ucinna ale po dobu 21 dni a zapravuje sa ultrazvukovou zehlickou. Ide o vyzivnu kuru ktora sa ma opakovat aby sa dosiahlo uplnemu ozdraveniu vlasov. To znamena ze kura lieci vlas vyzivuje ho a hydratuje na dobu 21 dni ale v ziadnom priprade nejde o velku BK Brazil Keratin Beauty kuru ktora vydrzi vo vlase 35–40 umyti a vlas narovnava max na 70%. 

1. to by musela kura byt zapravena do vlasu horucou zehlickou od 200– 230 stupnov
2. po kure vzdy treba pouzivat BK sampon a kondi minimalne
3. kura vydrzi vo vlase 35–40 umyti co je 2–4 mesiace
4. neaplikuje sa tehotnym a detom pod 12 rokov
5. BK Beauty neobsahuje formaldehyd cize je tam 0% 


Musela som to tu uviest na pravu mieru aby BK Brazil Keratin znacka nebola poskodena. Je velky rozdiel medzi vysledkom aplikacie velkej kury BK Brazil Keratin Beauty dlhodobej a BK masky kratkodobej! Taktiez v cene ale hlavne v dlzke trvania kury a hlavne vo vysledku.
Verim, ze som odpovedala vsetkym ktory doteraz sa pytali.
Zlavomat.sk

Ďakujeme za príspevok, ide o procedúru za studena.
Príjemný deň

Veronika

Dobrý deň, písali ste, že používate značku keratínu BK, ktorý druh keratínu používate:
Brazil keratín s obsahom 0,2 FD, Brazil keratín Platinum 0 % FD alebo BK Beauty, ktorý narovná vlasy na 70% a regeneruje. Ďakujem

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, používame BK s 0,2 FD.

Petra

Dobrý deň, je možné uplatniť si zľavu aj cez víkend (v sobotu)?

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, mǒžete sa objednať aj na sobotu.

Zuzka

Dobry den, farbenie vlasov odporucate pred alebo po tejto kure? Aku znacku farby pouzivate? Kolko by u vas stalo farbenie dlhych vlasov? Dakujem prajem vam pekny den

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, farbenie odporúčam po farbe cca 10dní.

Lucia

Dobry den,
chcem sa opytat, ked mam vlnite az kucerave vlasy, vyrovna mi ich tato kura len pokym si ich znova neumyjem, alebo je to trvalejsie vyrovnanie? Nerada by som mala rovne vlasy, ale kucerave no vyzivene,
dakujem

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, po jednej aplikácii sa kučeravé vlasy úplne nevyrovnajú, len zostanú lesklé, hebké a vlny by mali ostať poddajnejšie a volnejšie.

Petronela

a ešte sa chcem spýtať, že na koľko umytí to cca vydrží, pretože si umývam vlasy takmer každý deň. Ďakujem

Dana Hurbaničová

Pri umývaní 3 krát do týždňa kúra vydrží cca 1–2 mesiace, teda sa doba skráti asi o polovicu. Pri opakovanej aplikácii sa efekt predlžuje.

Petronela

Dobrý deň,
čítala som, že po nanesení brazilskeho keratínu je nutné neumývať vlasy najbližšie tri dni, takisto sa najbližšie tri dni nemôžu ani zopínať do gumičky, dávať za ucho a pod. Je to pravda? A ako je to s farbením vlasov? Je to možné po dvoch týždňoch od absolvovania kúry? Ďakujem za odpoveď

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, áno je to vhodnejšie aby efekt vydržal čo najdlhšie a 2týždne ako prestávka postačujú.

Zuzka

Dobry den, farbenie vlasov odporucate pred alebo po tejto kure? Aku znacku farby pouzivate? Kolko by u vas stalo farbenie dlhych vlasov? Dakujem prajem vam pekny den

Dana Hurbaničová

Dobrý deň, najvhodnejšia je minimálne 10 dňová prestávka. My používame farby Revlon alebo bezamoniakové farby Technofruit a farebenie dlhých vlasov stojí približne 45–50€. Prajem pekný deň.

Mirka Pistlová

dobry den,
kolko by som doplacala, keby som si kupila kupon v hodnote 38 eur. moje vlasy meraju cca. 45–50 cm a mam ich aj trocha hustejsie. zvazujem kupu a rada by som vedela, ci je pre mna tato ponuka vyhodna, resp. ci si mam kupit 2 kupony na jednu navstevu, prip. ktore, ci tie za 33,– alebo dokonca 38,–. dakujem :)

Dana Hurbaničová

Dobrý deň,
stačí jeden kupón za 38 € a doplatok by bol cca 10–15 eur, najlepšie by som to vedela posúdiť osobne, keď prídete do salónu. Prajem pekný deň.

Veronika Sameková

Dobry den,
mna zaujima, ci tuto kuru mozem absolvovat aj v tehotenstve (prvy trimester). Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Kúra s použitím keratínu je bezpečná a bezproblémová aj počas tehotenstva.
Prajeme pekný deň

Maťa

Dobrý deň,

ja by som sa chcela spýtať, či to číslo kupónu, ktoré by som mala zadať pri objednávke bude to číslo voucheru, ktorý mi bude zaslaný po zaplatení tejto zľavy. A ešte by som sa chcela spýtať, či si po tejto kúre môžem dať melír a v akom časovom intervale po kúre. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň
kupón a voucher sú dva názvy pre tú istú vec.
Číslo nájdete v pravom hornom rohu vášho kupónu/voucheru. Po zaplatení vám bude kupón zaslaný na emailovú adresu.
Melír sa odporúča absolvovať aspoň týždeň pred absolvovaním keratínovej kúry, teda aspoň dve umytia vlasov medzi melírom a keratínom.
Melír po absolvovaní keratínu sa neodporúča.
Prajeme pekný deň

Maja

Mozete mi povedat presny nazov produktu aj vyrobcu, s kt. robite danu kuru? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň

V salóne sa používa certifikovaný Brazil Keratin od českej firmy BK Beauty Keratin s.r.o. s regulérnou licenciou.
Prajeme pekný deň

Lea

Môžem sa opýtať, či je nutné prípadne možné j ostrihanie poškodených končekov a aká je cena za upravu učesu pred kúrou a kolko trvá celá procedúra. Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Končeky vlasov vám v salóne pristrihnú po absolvovaní kúry, a to za príplatok 5 eur. Nie je to nutné, ale salón odporúča aj ošetrenie končekov pristrihnutím.
Celá procedúra trvá 1–2 hodiny, v závislosti od hustoty a dĺžky vlasov.
Zatiaľ si túto kúru naše zákazníčky pochvaľujú, a teda ju vrelo doporučujeme.
Prajeme pekný deň

Andrea

možem sa spytať akej značky brazil keretin použivate, resp. od akého výrobcu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň

V salóne sa používa certifikovaný Brazil Keratin od českej firmy BK Beauty Keratin s.r.o. s regulérnou licenciou.
Prajeme pekný deň

Lenka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je v cene aj záverečné zažehlenie žehličkou, alebo je to len nanesenie brazílskeho keratínu a následné vyfúkanie

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lenka,
zažehlenie Brazil Keratinu je súčasťou kúry a je, samozrejme, v cene kupónu.

Zuzana

Dobry den, chcem sa spytat, ci po absolvovani keratinovej kury na vlasy treba potom pouzivat nejake specialne pripravky na vlasy, alebo bezne sampony a kondicionery.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana,
o vlasy sa môžete starať ako predtým. Samotná keratínová kúra je špeciálnym „balzamom“, ktorý bude Vaše vlasy chrániť na dlhý čas (cca polroka).
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore