Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Bezbolestná operácia očí špičkovým excimerovým laserom bezpečnou metódou LASEK s kompletnou pooperačnou starostlivosťou

4,3 / 5 GAMA LASER Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
L. Ch.

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať či sú v cene aj slnečné okuliare ktoré je potrebné nosiť po operácii, po prípade či sa dajú zakúpiť a v akej cene.

Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň. Bohužiaľ v cene kupónu nie sú slnečné okuliare.

Michal

este by som sa chcel spýtať ako je to s predoperacnym vyšetrením, ak preukáže že je operacia mozna da sa operovat hned? alebo sa potom dava termin? a ak by bolo mozne takto povedat asi ake terminy by prichadzali do uvahy, pytam sa preto aby som si vedel v praci dohodnut volno kedze to mam dost tazke s dovolenkou
Dakujem

Gabrielová

Operujeme väčšinou v sobotu a vtedy je aj vyšetrenie dopoludnia. Je to vhodné pre toho,kto býva mimo Trnavy. Inak sa dá realizovať vyšetrenie kedykoľvek ,pri ktorom sa dohodne aj termím operácie. Najbližší termím je 10.5.2014,ale ak by ste potrebovalia a chce li skôr , dá sa dohodnúť.

Michal

dobry den, pri niektorych podobnych zlavach som videl ze ponukaju aj dozivotnu zaruku, je to aj v tejto vasej ponuke, ak sa nahodou po operacii neskor zhorsi zrak?
Dakujem

Gabrielová

Dobrý deň, doživotná záruka nie je na nič , rovnako aj v operácii očí excimerom. Nie je možné dať 100% záruku, ak sa náhodou v budúcnosti do 5 rokov objavia znova dioptrie budú Vám odlaserované znova a zdarma.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore