Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

25 eur za dentálnu hygienu. Žiarivé a zdravé zuby. Prevenciou predídete zbytočným zdravotným problémom so zľavou až 70 %!

4,4 / 5 Pearl Dental Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Katarína Korytárová

Dobry den, chcem sa spytat, ako je to v pripade, ked ma niekto zapalene dasna a nebude sa mu dat vycistit vsetko naraz, ako sa to stalo mne, ze som musela prist asi po tyzdni este raz so zahojenymi dasnami. cena bude aj potom rovnaka?

Pearl Dental

Zapal dasien je priama indikacia k profesionalnemu ocisteniu zubov, odstraneniu povlaku a kamena. V akutnejsich pripadoch je potrebny recall-osetrenie vo viacerych navstevach na uplne zvladnutie zapalu. Vieme sa dohodnut na rovnakej cene samozrejme vramci tejto akcie na Zlavomate.

rado170

je dobré, dostačujúce a vyhovujuce pri odstranení zapachu z úst používať zbnú kozmetiku/pas­ta,ust.voda,us­tny gel,a kefka/ od značky Meridol???

Pearl Dental

Niesu dolezite znacky past a gelov, zaklad je mechanicke cistenie zubov- kefka a medzizubne kefky spravnej velkosti. Vas stomatolog/ dentalna hygienicka vam najlepsie poradi, co je vo vasom pripade najvhodnejsie pouzivat.

Karol Čajánek

dobry den ,na mape je spravne umiestnena znacka vasej ambulancie ???

Pearl Dental

Dobry den, je to tesne vedla, google maps este nepozna tuto novu adresu- Kastielska 2. Ale ked tam raz budete, neda sa zabludit, Perla Ruzinova je tam jedina vysoka budova- 16 poschodi. Vchod do podzemnej garaze je z Gagarinovej ulice. Sme na 2 poschodi, presne nad VUB bankou.

Marek

Dobry den, vasa ponuka zahrna:

  • odstránenie zubného kameňa a povlaku mechanicky škrabkami a kyretami

  • ultrazvukové prečistenie


.odstránenie pigmentácií

  • dočistenie medzizubných priestorov a vyleštenie zubov pomocou prístroja , tzv. „pieskovanie“

  • preleštenie leštiacimi pastami, fluoridácia
Pearl Dental

Presne tak- pieskovac nelesti- ale uspesne odstranuje usadene pigmenty zo vsetkych plosok zubov

rado170

po vašej návšteve sa zbavime nepríjemného zapachu z úst ??? … alebo viete zistiť aj príčiny tohoto problému ??? …Ďakujem a pekný večer.R

Pearl Dental

90 percent zapachu z ust sposobuje prave nevyhovujuca dentalna hygiena. Po odstraneni tohoto problemu a komplexnom precisteni, tento problem casto odoznieva.

mária

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či potom budú zuby citlivejšie a či je to nejako škodlivé pre biele plomby, a či treba byť vaším pacientom. Ďakujem

Pearl Dental

Dobry den, nasim pacientom nemusite byt, a kedykolvek mozte dojst na hygienu alebo aj ine osetrenie. Zuby niesu vobec citlivejsie po osetreni, paradoxne po fluoridacii je to uplne opacne, kedze fluorid dokaze zapecatit citlive dentinove kanaliky.

Lýdia

Existuje ambulancia aj mimo Bratislavy?

Pearl Dental

Nasa ambulancia nema zatial pobocku v inom meste :)

Tün Dee

Koľko trvá časovo vyšetrenie?

Pearl Dental

Dobry den, zvycajne sa to stiha max.do jednej hodiny, zalezi od stavu v ustach tohoktoreho pacienta.

Jana

Dobry den,
standartne platim do 30 E za dentalnu hygienu. Cim je specialna tato ponuka, ktorej povodna cena je 85E?

Pearl Dental

Ak si pozriete cennik hygieny aj v ostatnych ambulanciach v Ba, zistite, ze ceny vedia byt aj omnoho vyssie. Zalezi, ci vam vas stomatolog zuby narychlo prebehne ultrazvukom, ako sa zial stale bezne deje, alebo ci je Vam profesionalne osetrena kazda jedna ploska zuba rucnymi nastrojmi, ci je v tom zahrnute lestenie, pieskovanie- Aiflow a takisto odborna instruktaz…

Stanly

Dobry den, je v cene aj fluoridácia?

Pearl Dental

Dobry den, ano samozrejme.
Pekny den.

pinkwood pinkwood

Dobry den


1. proc nemate na vlasnich strankach cenik(nenasel jsem jej)?
2. popis procesu teto hygieny se mi zda nedostatecny. Je mozne jasne uvest ve strucnosti hlavni cinnosti teto hygieny?
3. Toto obsahuje pouze jednu navstevu?
Dekuji.
Pinkwood
Pesrl Dental

Dobry den, cely tento proces sa da stihnut v jednej navsteve. V prvej faze osetrenia sa odstrani povlak a zubny kamen okolo kazdeho jedneho zuba, z kazdej jeho plosky, je dolezita hygiena hlavne okolo dasna a pod nim, co si pacient bezne nedokaze sam ocistit. Nasleduje lestenie specialnou kefkou a lestiacou pastou, pieskovanie-cim sa odstrania akekolvek pigmenty z kavy, cajov, vina a cigariet. Dentalna hygienicka alebo zubna lekarka vas takiso oboznami so zasadami spravnej hygieny s praktickou ukazkou. Vsetko sa da stihnut do jednej hodiny-zalezi v akom stave je ustna dutina tohoktreho pacienta.

Pearl Dental

Cennik planujeme zverejnit v najblizsej dobe na stranku, vieme Vam na emai zatial poslat ceny najbeznejsich u­konov

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore