Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívna wellness a rodinná dovolenka v hoteli Alexandra***, až 2 deti do 15 rokov zadarmo

4,6 / 5 Alexandra Wellness Hotel*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
b.martin@centrum.sk

Dobrý, teraz som cez internet banking zaplatila objednávku.ďalší postup je aký? mám na recepciu hotela to oznámiť, či až keď mi dojde voucher mám na recepciu písať , že ideme cez voucher. Na hoteli o nás vedia, máme rezerve, ale so zľavomatom nemám skúsenosť.

Zlavomat.sk

Pekné ráno Martin. Ono to väčšinou býva tak, že zákazníci sa najskôr informujú o voľnom termíne v zariadení a následne si zakúpia alebo nezakúpia kupón. Hneď ako ho obdržia urobia si záväznú rezerváciu kde nadiktujú aj číslo kupónu a potom pri nástupe na pobyt sa ním preukážu. Ale keďže je voucher možné do 7 dní od jeho zakúpenia stornovať stačí si voucher zakúpiť a potom si overiť termín a rezervovať ho.

Peter

Dobry den, aka je teplota vody v bazene?
Je to informacia, ktora sa zda byt pri wellness pobytoch zakladna, prosim, aby ste ju uvadzali vzdy.

Zlavomat.sk

Pekný deň Peter, pre každého človeka je základná informácia niečo iné. Na to máme na stránke diskusiu. Teplota vody v bazéne je cca 28 – 29 stupňov.

Ivan

Dobrý deň, ako si môžem kúpiť rodinnú izbu? Sme 2 dospelý + 1 dieťa ( 8 rokov)? Polpenzia za dieťa sa dopláca na mieste?

Zlavomat.sk

Pekný deň Ivan.
O voľnosti rodinnej izby sa prosím informujte priamo na tel. č. +421 442 901 0­00. Doplatok za polpenziu pre dieťa sa hradí priamo na mieste.

Anna

Dobrý den, aká by bola cena na dve noci s detmi 16, 13 a 8 rokov ??

Katarína Budová/Alexandra Wellness hotel

Dobrý deň p. Anna,
najvýhodnejšie pre Vás by bolo kúpenie dvoch kupónov, nakoľko máte dve deti nad 12 rokov a tie sú u nás považované za dospelé osoby. To dieťa do 8 rokov by bolo vrátane kupónu, len by ste si doplatili stravu.
Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore