Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Laserová operácia oboch očí metódou EPI-LASIK

4,7 / 5 PANMED Nové Zámky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
jana

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať: v prípade ak nosím kontaktné šošovky, je potrebné ich pred operáciou nepoužívať?? dakujem

jana

Dobrý deň, áno týždeň pred operáciou sa nemajú používať kontaktné šošovky.

Kaja Can

Dobry den, mam este jednu otazku na vas. Vcera som bola u ocneho lekara, dal mib hned vysledky vysetrenia. Prave oko – 3,50 sfärisch , ale cylindrove + 1,50 . Lave oko –6,00sfärisch a cylindrove +1,00. Bolo mi povedane ,ze pri tejto diagnoze nie je Problem vykonat laserovu operaciu.Vo vasom dotazniku mi ale ukazalo ze nie som vhodna kandidatka . Je mozne tu operaciu vykonat napriek tomu?????

Kaja Can

DOBRY DEŇ, odpoveď na vašu otázku – Ano ale nie v našom centre,obráťte sa na Neovíziu v Bratislave a odporúčam Vám operáciu femtosekundovým laserom. S pozdravom

Kaja Can

Dobrý den. Chcem sa opýtat ze či sa ten kupón aj iným spôsobom dá kúpit. Možno priamo u vás? To je potom fantastické..Mam velký záujem ale neviem to vyriesit. Dakujem vopred. S pozdravom Janka.

Zlavomat.sk

Pekný deň. Priamo v zdravotníckom centre zaplatíte celú sumu tohto zákroku. Je potrebné si na našej stránke zlavomat.sk zakúpiť kupón. Buď kartou online, bankovým prevodom alebo priamym vkladom na náš účet. So zakúpeným kupónom sa už stačí iba objednať.

Denisa

Dobrý deň,

chcem sa opýtať ako často a do kedy budem musiet po operacii nosit slnečné okuliare. Budem ich musiet mat stále alebo len v prípade ak pojdem von a bude svietiť slnko?A ešte jedna otázka, po zakroku budem môcť na druhý deň ísť do práce?
Za odpovede vopred ďakujem

denisa

Dobrý deň, áno prvý mesiac treba nosit slnecne okuliare aj vnútri aj vonku, potom už len vonku v priebehu celého roka hlavne pri zvýšenej intenzite slnečného svitu. Pekný deň s pozdravom

Erika

Dobrý deň, moje deti majú atopický ekzém, u mňa zistený nebol, ale zvyknem mať občas extrémne suchú kožu na jednej ruke, neviem či to s tým nesúvisí… Na vstupnom vyšetrení viete zistiť aj to? Lebo som to už dávno nemala, a tak zbytočne by som išla na kožnú amb.
2: ešte dojčím, to je problém?
3: operáciu treba uplatniť do konca júna, alebo by sa dalo dohodnúť aj na neskoršom termíne(koncom júla)?
Za odpovede vopred ďakujem… :)

Erika

Dobry deň prajem.Ad1/ Pri predoperačnom vyšetrení vieme zistiť,či trpíte syndromom sucheho oka resp.nejakým alergickým zápalom spojoviek,čo je pre nás z hľadisla o operácie podstatné ad 2/ ak dojčíte nemôžete byť operované ,pretože po op budete dostávať kortikoidné kvapky,ktoré by prenikli do materského mlieka,ad 3/ kľudnwe mi zavolajte na tel.č.035/6412618 a dohodneme sa ohľadom termínu operácie

Zdeno

Zdravím, keď som prekonal žltačku typu B je je operácia touto metódou nemožná?

Zlavomat.sk

Pekný deň Zdeno. Bohužiaľ v tomto prípade nie je možná operácia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore