Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Termohrnček Canon

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Vita

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či je vnútro hrnčeka kvalitné na nápoje, niečo ako Tescoma. Prípadne kde bol termohrnček vyrobený. Jedného času boli totiž termohrnčeky dostupné v Dm a museli ich hromadne stiahnuť keďže tam objavili zdraviu škodlivé látky. Ďakujem

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Vita. Hrnček bol vyrobený v Číne a vnútro neobsahuje žiadne škodlivé látky, je z materiálu, z akého bývajú bežne vyrábané termohrnčeky.

Pekný deň prajem :)

Alex Kočišová

Dobrý deň, chcem sa opýtať ak už mi prišiel email s voucherom , tak teraz si ho musím objednať cez email termohrncek@gmail.com , tam treba napísať všetky kontaktné údaje ? a stačí napísať len kód voucheru alebo ho pridať ako prílohu ? ďakujem :)

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Alex,


áno tam napíšete vaše kontaktné údaje resp. dodaciu adresu a číslo voucheru napíšte do mailu tiež, stačí tak, netreba aby ste ho posielali v prílohe :) 


Pekný deň prajem
Jozef

Dobrý už som poslal peniaze prevodom za hrnček chcem sa spýtať že či mi príde nejaké potvrdenie o platbe a ak ano tak až potom si môžem objednať ten hrnček na tej stránke???

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Jozef.


Prevod peňazí môže trvať až 3 dni a až potom keď u nás platbu zaevidujeme, tak vám na mail zašleme zľavový kupón na ktorom budete mať potrebné pokyny ako kupón uplatniť a kód kupónu. Až potom môžete vykonať objednávku u partnera. 


Pekný deň prajem :)
Mimi

Dobry den, rada by som sa opytala, ci na hrnceku je napisane „canon“. ak ano, niesu v ponuke aj hrnceky „Nikon“? Dakujem

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Mimi.


Na hrnčeku nie je napísané Canon, je to bez toho nápisu. Nikon hrnčeky v ponuke nie sú. 


Pekný deň prajem :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore