Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ombré melír, strihanie alebo kompletný styling

4,5 / 5 ClaMon beauty clinic Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Jana

Dobry den, ked som si teraz zakupila kupon na strihanie a chcela by som este dofarbit korienky vlasov (bez farbenia celych vlasov), kolko by som doplacala? dakujem!

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana. Doplatok za farbenie korienkov je cca 30 €. To už by sa vám viac oplatil kupón: strih, regenerácia, masáž, fúkanie, styling + farbenie vlasov alebo melír (krátke a polodlhé vlasy). Ak budete chcieť pokojne nám napíšte email na podpora@zlavomat.sk a ten na strihanie vám stornujeme a vy si môžete zakúpiť ten druhý.

Elena

Prosim Vás, cena pre Ombre melir 21,50 je jednotná pre všetky dĺžky vlasov? + Ešte keby som si chcela naniesť farbu, koľko je „príplatok“?

ClaMon beauty clinic

Dobrý deň, áno cena je jednotná pre všetky dĺžky vlasov. Cena závisí od množstva použitého materiálu a aj od toho, kam všade chcete farbu naniesť. Pe ďalšie otázky a konzultácie prosím volajte na tel.číslo 0948 681 800. :)
Ďakujeme

Agáta

Dobrý deň,
variant dva ombre melír je na techniku kde sa ťahá farba z vlasov alebo sa nanáša odtieň? Ak som sa nevyjadrila úplne odporne, prepáčte, dúfam, že sa pochopíme :)
Ďakujem.

ClaMon beauty clinic

Dobrý deň, ombré ťahá farbu z vlasov – to je aj zahrnuté v našej cene za ombre, ale dá sa potom naniesť aj nový odtieň, to sa potom dopláca za použitú farbu …

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore