Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

10,90 eur za hodinového manžela na 2 hodiny. Univerzálny chlap, ktorý spraví u vás doma všetky mužské práce bez zbytočných rečí so zľavou 56%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Siska111

Dopbrý deň, chcem sa spýtať, keď si zakúpim 2 kupóny do akého dátumu mi budú platiť, neobmedzene?? Alebo sú časovo limitované???

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem,
zakúpené kupóny môžete využiť až do 12.8.2012.
Pekný deň.

Pumpalejka

Je možné v prípade drobných prác ako je napr. zavesenie lustra, čas na ktorý kupón oprávňuje – t.j. 2 hodiny, rozdeliť na dve použitia?

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem,
skúste sa prosím dohodnúť na čísle 0905 341 781. Podľa mojich informácii je však vhodnejšie využiť kupón jednorazovo.
Pekný deň.

Darina

Dobry den chcem sa spýtat kolko kuponov možem použit na pracu ak je napr,vymalovanie izieb ,a rozobratie poličiek a skriniek ,ktore su na stene??

Zlavomat.sk

Dobrý deň Darina,
neviem konkrétne posúdiť celkový rozsah prác (veľkosť izieb, počet skriniek, atď.), ale odhadla by som to na 2 kupóny. Prípadne sa skúste konkrétnejšie informovať na čísle 0905 341 781.
Veľmi radi vám poradia.
Pekný deň.

Renka

Dobrý večer,
chcem sa opýtať, či „hodinový manžel“ vie lepiť aj tapety na stenu.
Ďakujem. :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Renka,
čo sa týka lepenia tapiet, ak nie je rozsah práce veľký tak tu takáto možnosť je. Ak ide však o rozsiahlu prácu, napr. celá miestnosť – tak bohužiaľ nie. Pre konkrétnejšie informácie sa prosím obráťte na čísle 0905 341 781. Ďa­kujeme za pochopenie.
Pekný deň.

Zuzana

Dobry den,
vsetky z danych ukonov robi jedna osoba? alebo mate v talone viac „manzelov“? je mozne ziskat niekde referencie? aku mam istotu, ze nespravi „manzel“ viac skody nez osohu?
Ak potrebujem navrtat zachodovu misu do dlazby, aby neznicil dlazbu. Ak potrebujem navrtat prah pred dvere, tiez aby neznicil dlazbu?
Dakujem za info, Z.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
áno prevažne robí potrebné práce jedna osoba. Referencie získate na stránke www.hodmanzelrobino.wbl.sk v sekcii príspevky. Hodinový manžel vám určite nezničí domáce zariadenie a verím, že budete so službami spokojná :)
Pekný deň.

Jana

Potrebovala by som vyčistiť trysku na plynovom šporáku, ktorá nefunguje a vymeniť starý luster za nový. Dokáže tieto práce zvládnuť aj ponúkaný hodinový muž?
Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka,
vyčistenie trysku na plynovom šporáku, ktorý nefunguje bohužiaľ hodinový manžel nerobí. Ďakujeme za otázku a prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore